Close

En clau de vi

"En clau de vi" és un programa d'entreteniment dirigit i presentat per Marcel Gorgori que vol divulgar i ensenyar com gaudir dels plaers del vi.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Vino
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/en-clau-de-vi/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

19/09/2014 - "Josep Roca: Personatge i persona"
El sommelier d'El celler de Can Roca és el protagonista d'aquesta nova entrega d'"En clau de vi".
05/09/2014 - "Remírez de Ganuza/López de Heredia: Els Extrems"
Nova entrega del programa que vol mostrar-vos que qualsevol persona, amb un mínim d'interès, està capacitada per aprendre a distingir i valorar les característiques essencials d'un bon vi. Aquesta setmana, Remírez de Ganuza i López de Heredia.
30/08/2014 - "Lluís Llach: El compromís de sempre"
Nova entrega del programa que vol mostrar-vos que qualsevol persona, amb un mínim d'interès, està capacitada per aprendre a distingir i valorar les característiques essencials d'un bon vi. Aquesta setmana, un convidat de luxe: Lluís Llach.
23/08/2014 - "Raül Bobet: idealisme, coneixement i rigor"
Nova entrega del programa que vol mostrar-vos que qualsevol persona, amb un mínim d'interès, està capacitada per aprendre a distingir i valorar les característiques essencials d'un bon vi. Aquesta setmana: Raül Bobet.
16/08/2014 - "René Barbier: La integració en el paisatge"
Aquest capítol el protagonitza un personatge molt conegut en el món dels vins, especialment al Priorat, René Barbier, que fa vins com el Clos Mogador.
09/08/2014 - "Sergi Ferrer-Salat: La realització d'un somni"
El programa d'aquesta setmana ens acosta a un establiment únic a Barcelona i gairebé únic al món. El nom ho diu tot: Monvínic, un espai on els amants del vi poden trobar tot allò relacionat amb la cultura del vi. No és només un bar de vins. Ni una biblioteca especialitzada. Ni tan sols un club exclusiu. Monvínic és la culminació d'un somni, la del seu creador, Sergi Ferrer-Salat, per acostar el vi a tothom.
02/08/2014 - "Joan Soler: L'agricultura sincera"
El programa d'aquesta setmana ens porta fins a la DO Pla de Bages, on ens rep Joan Soler (Abadal). En Joan ens explicarà que per aconseguir un bon vi, més important que no pas que la vinya sigui vella o sigui jove, és que la vinya estigui equilibrada. Abans de tornar cap al celler, on ens mostrarà algun dels seus projectes més personals, en Joan ens farà parar a peu de camí, just al davant d'una barraca de vinya on comentarem què eren, quina funció feien, i si avui dia es fan servir.
25/07/2014 - "Emilio Rojo: Excentricitat desacomplexada"
Anirem fins a Galícia, concretament a Arnoia, per conèixer un dels personatges més singulars que fan vi: Emilio Rojo. El vi blanc que du el seu nom és un ribeiro tan exclusiu, amb una producció tan escassa que és gairebé mític; es dóna per fet que hi ha molt poca gent que l'hagi tastat. Nosaltres sí que el tastarem, i coneixerem la persona que hi ha al darrere, Emilio Rojo, conegut encara al poble com "o neto da Xusta", i com a ell li agrada descriure's.
18/07/2014 - "Joan R. Escoda: militància biodinàmica"
El programa d'aquesta setmana ens apropa a una manera particular i molt personal de fer vi, seguint els principis de l'agricultura biodinàmica de Rudolf Steiner. Anirem fins a la DO Conca de Barberà i aprendrem a fabricar compostos naturals a base d'escorça d'arbre, farem servir banyes d'animals morts i invocarem les forces còsmiques per obtenir uns vins únics.
11/07/2014 - "Els trincus fan vi"
Aquesta setmana tenim dos protagonistes, dos elaboradors del món del vi: el Toni Cruz i el Josep Maria Mainat, que es troben al Montsant fent un vi que en diuen Laurona.
04/07/2014 - "Sara Pérez: Passió i entusiasme"
"En clau de vi" comença la tercera temporada. Amb la direcció i presentació de Marcel Gorgori, i amb una nova remesa de 15 capítols que s'emetran els diumenges, el programa manté el seu doble objectiu: entretenir l'espectador acostant-lo al món del vi.
02/09/2013 - "Agustí Torelló 2010"
Nova entrega del programa que vol mostrar-vos que qualsevol persona, amb un mínim d'interès, està capacitada per aprendre a distingir i valorar les característiques essencials d'un bon vi. Aquesta setmana, Agustí Torelló.
22/01/2012 - "Què ha estat En clau de vi 3?"
Programa número 42 d'"En clau de vi".
15/01/2012 - "Cupatge de personatges"
Capítol 41 del programa de vins presentat per Marcel Gorgori.
23/10/2011 - "Miguel Bosé: una altra cara"
El carismàtic cantant és el convidat aquesta setmana del programa.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >