Close

El cangur

"El cangur", dirigit per Francesc Escribano, Joan Úbeda i Jordi Ambrós, es va estrenar el 27 de setembre de 1994 i consistia en una entrevista que quatre nens i nenes feien a un personatge conegut. Més de vint personalitats van passar pel plató i es van donar a conèixer una mica més fent de cangurs dels petits.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Entrevistas
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/el-cangur/fitxa-programa/ultims-programes/46756/

Episodios disponibles para ver online

16/03/2011 - "Gema Nierga"
La televisió s'acosta per uns moments al món de la ràdio. Però no només això, perquè Gemma Nierga és un personatge molt polifacètic. Com sempre que visiten "El cangur", també descobrirem altres coses del convidat, i serà gràcies a la suspicàcia i curiositat dels nens i nenes del programa, que aquesta setmana són l'Ikram, de 6 anys; el Joel, de 9 anys; la Maria, de 8 anys, i l'Albert, de 10 anys. Amb ella parlaran de la seva professió, dels mitjans de comunicació (què és millor, la televisió o la ràdio?) i dels seus programes com el conegut "Parlar per Parlar" o el "Tres senyores i un senyor".
15/03/2011 - "Tortell Poltrona"
"El cangur" té com a convidat Tortell Poltrona. El popular pallasso ha deixat per unes hores el seu Circ Cric per estar davant d'un altre públic infantil, els nens d'"El cangur". Amb ells parlarà del circ, de Pallassos Sense Fronteres, de la seva vida familiar, d'animals i animalades i, fins i tot, tindrem l'oportunitat d'assistir a una tradicional sessió de llançament de pastissos a l'estil dels pallassos d'abans. Els nens que aquesta setmana comparteixen la conversa amb el convidat són l'Ikram, de 6 anys; el Marc, de 8 anys; la Violeta, de 10 anys; i el Pol, de 9 anys. No hi ha dubte que aquest serà un dels públics més exigents que mai s'ha trobat Tortell Poltrona.
14/03/2011 - "Andreu Buenafuente"
La diversió està assegurada amb aquest personatge tan popular de la ràdio i la televisió i amb un caràcter i un sentit de l'humor tan particular. Parla dels mitjans de comunicació, dels programes de la factoria El Terrat, dels seus companys de feina, l'Oriol, en Fernandes i de tota la "fauna Sense Títol" i també comprovem què hi ha de cert sobre les picabaralles Reus-Tarragona. L'espectacle i el surrealisme estan assegurats tant pels infants com per l'Andreu Buenafuente. Aprofitant la militància tarragonina de Buenafuente, el programa va fins a les terres de Tarragona a recollir més preguntes per al convidat. Els nens i nenes de l'escola Mediterrània de l'Ampolla són els encarregats de fer els dibuixos i les altres preguntes del programa.
11/03/2011 - "Glòria Joriguer"
"El cangur" tindrà com a convidada la Glòria Joriguer, agent dels Mossos d'Esquadra i bombera voluntària. La Glòria és agent de trànsit dels Mossos d'Esquadra a Olot i, alhora, fa de bomber en qualitat de voluntària al seu poble, Almenar. Aquesta jove lleidatana compartirà les seves experiències davant d'una professió i un voluntariat amb molt de risc. Sens dubte, la seva personalitat i la valentia que l'ha fet decidir-se per aquestes professions despertaran l'interès del nens d'"El cangur".
09/03/2011 - "Sílvia Munt"
L'actriu catalana compartirà la xerrada aquesta setmana amb la Maria, de 6 anys; el Marc, de 8 anys; la Violeta, de 10 anys, i el Pol, de 9 anys, que seran els encarregats de fer preguntes i comentaris al convidat. Amb ella parlaran, evidentment, de la seva professió. Els quatre nens senten curiositat pel cinema, el teatre, la televisió i les interioritats i tafaneries que provoca aquest món. Senten gelosia els marits de les actrius quan hi ha petons de pel·lícula? O què pot fer una actriu quan ha de besar algú que no li agrada?... Exigències del guió. Però també parlaran de la seva família i de les seves inquietuds, dels seus viatges, de com combina la seva feina amb la família i els fills. En definitiva, quedarà patent que l'actriu desperta una gran curiositat als nens pel que representa la feina d'actor.
08/03/2011 - "Joan Oró"
El programa "El cangur" tindrà com a convidat Joan Oró, bioquímic i investigador de la NASA. Joan Oró, un dels catalans més importants d'aquest segle i amb un gran reconeixement internacional, passarà una bona estona amb quatre nens que no deixaran de sorprendre'l preguntant-li sobre qüestions molt familiars per a ell però que cap periodista li havia fet fins ara, com a mínim amb aquest punt de vista tan particular que tenen els nens i nenes del programa.
07/03/2011 - "Lucrècia"
Convidem la cantant cubana Lucrecia. Els nens que participaran en la conversa seran l'Albert, de 10 anys; en David, de 9; l'Ikram, de 6, i la Maria, de 8. Tots quatre parlaran amb la cantant, hi berenaran i jugaran al plató, on s'establirà una química especial entre ells i la convidada.
03/03/2011 - "Araceli Segarra"
La convidada del programa és l'alpinista Araceli Segarra, la primera dona catalana que ha pujat a l'Everest. La difícil ascensió a la muntanya més alta del món i la vida amb els companys d'expedició, la gravació de la pel·lícula "Everest", la seva faceta com a model a més dels records de la seva infantesa seran alguns dels temes de què parlaran al llarg del programa.
01/03/2011 - "Arantxa Sánchez Vicario"
La convidada és la tenista catalana Arantxa Sánchez Vicario. Quatre nens i nenes d'entre 6 i 10 anys són els encarregats d'entrevistar la tenista sota un altre punt de vista, amb les seves preguntes i els seus particulars comentaris.
28/02/2011 - "Antoni Deig"
El personatge convidat és Antoni Deig, bisbe de Solsona. En aquest programa participen els nens: Marc Arbó, Laura Calçada, Guillem Moles i Maria Tur. El programa també comptarà amb la participació, amb dibuixos i preguntes, de l'escola Sant Miquel de Torroella de Montgrí.
25/02/2011 - "Josep Guardiola"
Els nens i nenes d'"El cangur", entrevistant el jugador del barça Josep Guardiola l'any 1995.
24/02/2011 - "Xavier Mariscal"
Programa dedicat al dissenyador valencià Xavier Mariscal.
23/02/2011 - "Joan De Dalmau"
El futbolista Josep Guardiola xerrarà una bona estona amb la Clara, en Jordi, la Núria i en Carles i haurà de respondre preguntes com "Com es va quedar la teva nòvia quan li vas dir que eres jugador del Barça?" o "Tu què voldràs ser quan siguis gran?". Superat l'interrogatori, Guardiola demostrarà la seva habilitat en les curses de sacs i altres jocs de cucanya.
21/02/2011 - "Lloll Bertran"
L'actriu Lloll Bertran passarà una bona estona amb la Núria, la Georgina, la Marta i la Nayara parlant, ballant i jugant a l'Escalèxtric. A més de la Lloll, la Sandra i la Vanessa també seran presents al plató per respondre a preguntes com "T'has emborratxat alguna vegada?" o "On has après a fer aquestes ganyotes tan rares?".
12/10/1998 - "Josep Maria Benet i Jornet"
El convidat és el dramaturg, escriptor i guionista Josep Maria Benet i Jornet. Seran quatre nens els encarregats d'entrevistar el convidat i sotmetre'l als seus comentaris i preguntes.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >