Close

Clàssica

Un programa que ofereix una temporada de concerts seleccionada entre les millors sales del món i amb orquestres del més alt nivell i de renom internacional (la Filharmònica de Berlín, l'Orquestra de Cambra Mahler, l'OBC, la Filharmònica de Viena, etc).

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Entretenimiento
Tema: Música
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/classica/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

25/04/2011 - "L'orgue de Montserrat, concert inaugural"
El concert tindrà dues parts. En la primera, l'organista O. Theodor Flury, monjo benedictí d'Einsiedeln, interpretarà tres peces, "Passacaglia", "Tocatta i fuga en re menor" -totes dues de Bach- i també una improvisació sobre el cant del "Virolai".
14/10/2010 - "La música aquàtica de Händel, per Jordi Savall"
Primera part del concert que Le Concert des Nations i Jordi Savall van oferir en homentatge al gran compositor Georg F. Händel. Interpreten el "Concerto grosso núm. 10" i la "Suite I de la música aquàtica." Jordi Savall, viola de gamba i director, va fundar el 1989 l'orquestra Le Concert des Nations. Especialistes en la interpretació amb instruments originals, posen la seva experiència en un projecte comú que va des de les primeres músiques per a orquestra fins al romanticisme.
26/05/2010 - "Concerts de Brandenburg de Bach, 2a part"
Claudio Abbado i l'Orquestra Mozart interpreten els Concerts de Brandenburg 2, 4 i 6 de Bach.
26/05/2010 - "Concerts de Brandenburg, 1a part"
L'Orquestra Mozart, dirigida per Claudio Abbado, ens ofereix els "Concerts de Brandenburg" de Johann Sebastian Bach núm. 1, 3 i 5.
18/05/2010 - "Transcripcions 1. Cor Accentus"
"Transcripcions" és el nom d'aquesta excepcional producció del Cor Accentus, dirigit per Laurence Equilbey. Obres de Mahler, Ravel, Wagner, Schubert i Barber són interpretades "a cappella" en acurades transcripcions fetes expressament per a ells.
18/05/2010 - "Lang Lang interpreta Mendelssohn"
El pianista xinès Lang Lang ens interpreta el concert per a piano núm. 1 en sol menor de Mendelssohn. L'acompanya l'Orquestra del Gewandhaus sota la batuta de Riccardo Chailly.
14/05/2010 - "Transcripcions 2 segona part del concert del Cor Accentus"
Programa amb obres de Vivaldi, Debussy, Ravel, Mahler i Prokòfiev, interpretades pel cor en unes acurades transcripcions fetes expressament per a ells.
07/05/2010 - "20 de 20 el 20. El Cor Vivaldi celebra 20 anys."
El Cor Vivaldi ha fet 20 anys! Per celebrar-ho, ens van oferir un concert a la sala Oriol Martorell de l'Auditori de Barcelona. L'equip de Clàssica hi va anar i vam enregistrar-lo. Ara el podeu veure dins del nostre blog del programa "Clàssica".
05/05/2010 - "Brahms i Beethoven al Palau"
Concert enregistrat al Palau de la Música Catalana amb la participació de l'Orfeó Català i la seva Escola Coral, el Cor de Cambra del Palau, un quartet de solistes vocals, la JONC i el director Antoni Ros Marbà. Interpreten el "Cant del destí", de Brahms i l'"Oda a l'alegria" de Beethoven, de la seva "Novena simfonia". El "Cant de la senyera", cantat per tots el cors i el públic, dirigits pel titular de l'Orfeó, Josep Vila i Casañas, clou el concert.
05/05/2010 - "Sir Neville Marriner amb l'Escolania de Montserrat i l'Orquestra de Cadaqués"
Concert enregistrat al Palau de la Música Catalana amb l'Orquestra de Cadaqués i l'escolania de Montserrat, dirigits pel carismàtic director anglès Sir Neville Marriner. Interpreten "Les Hèbrides" de Mendelssohn i "Tres Responsoris" del mestre montserratí Narcís Casanoves.
06/07/2009 - "Barcelona"
En el marc del 150è aniversari del naixement del compositor català Isaac Albéniz, el 33 presenta en primícia el documental "Isaac Albéniz. Concierto fantástico", un documental sobre les vivències de dos joves músics catalans de reconegut prestigi internacional, José Menor (Sabadell, 1977, piano) i Carlos Checa (Barcelona, 1976, director d'orquestra), convidats per les orquestres simfòniques poloneses Wroclaw Philarmonic Orchestra i Bydgoszsz Philarmonica Orchestra, per interpretar conjuntament aquesta reconeguda peça d'Albéniz.

Otros programas de entretenimiento >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >