Close

Cantada d'havaneres

La Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell arriba aquest any a la 48a edició. I un any més, i ja en són setze, es podrà seguir íntegrament per TV3 el dia 5 de juliol. La transmissió començarà a les 22.30, amb la novetat en la presentació d'Espartac Peran, que estarà acompanyat per David Galceran. La realització anirà a càrrec de Paulí Subirà i la producció, de Linus Puchal.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Entretenimiento
Tema: Música
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/havaneres/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

07/07/2018 - "52a Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell"
Puntual, com cada primer dissabte de juliol, Calella de Palafrugell ha acollit la 51a edició de la popular Cantada d'Havaneres. Un esdeveniment que se celebra des del 1966 i s'ha convertit en tota una tradició de principis d'estiu a la Costa Brava. Marc Ribas, presentador de "Cuines" i "Joc de cartes", i l'actriu i locutora de ràdio Sílvia Pedret han presentat la gala, que han pogut seguir més de 30.000 persones com a públic a la platges de Port Bo, Llafranc, Port Pelegrí i Canadell. Era la cantada que tancava la celebració dels primers cinquanta anys d'existència d'aquesta cita musical i festiva. Aquest any, la Cantada ha comptat amb la música de grups clàssics com Port Bo, els innovadors Els cremats i la presència femenina, que hi guanya pes, amb Les Anxovetes i Neus Mar. No hi han faltat temes com "Mar trencat", "La vila del peix fregit", "El canó de Palamós"o "Mariner de terra endins".
02/07/2016 - "50a Cantada d'havaneres a Calella de Palafrugell"
Aquesta 50a edició de l'espectacle compta amb els tres grups que més vegades han participat en aquest certamen: Port Bo, Bergantí i Peix Fregit, i també actua la cantant Sílvia Pérez Cruz. A més, s'estrena una havanera commemorativa del 50 aniversari.
04/07/2015 - "49 Cantada d'Havaneres de calella de Palafrugell"
05/07/2014 - "Cantada d'Havaneres a Calella de Palafrugell 2014"
En l'edició d'aquest any, intervenen els grups Port bo, Peix fregit, Mariners de la Riera i Els pescadors de l'Escala, que interpretaran cinc temes cadascun i acabaran cantant tots plegats "La bella Lola" i "El meu avi". La presentació és d'Espartac Peran i del locutor de Palafrugell, David Galceran. La realització de la retransmissió, de Paulí Subirà i la producció, de Linus Puchal.

Otros programas de entretenimiento >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >