Close

Bola de drac Z

Ara pots començar de zero aquesta nova saga de Bola de Drac. Quin serà l'enemic més perillós d'en Son Goku?

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/bola-de-drac-z/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

18/02/2019 - "Aguanta, Son Gohan! En Son Goku arriba finalment al camp de batalla!"
Mentre en Freezer intenta, en va, activar les Boles de Drac, en Son Gohan continua enfrontant-se al brutal Reecum, un guerrer que sembla gairebé invencible i sense cap mena d'escrúpols. A punt d'acabar amb la vida d'en Son Gohan, els guerrers de les Forces Especials del capità Gineu observen, sorpresos, com aterra la nau espacial d'en Son Goku...
18/02/2019 - "El salvatge Reecum! És dolent, brutal i extravagant"
El cinc guerrers de les Forces Especials són molt superiors i en Vegeta demana a en Krilin i a en Son Goku que col·laborin amb ell. Després d'en Gurd, toca enfrontar-se al salvatge Reecum, una criatura d'aspecte amfibi i una brutalitat fora de mida. Després de comprovar que els atacs d'en Vegeta i d'en Krilin no serveixen per a res, en Son Gohan es juga la vida per acabar amb ell.
15/02/2019 - "Un truc o supermàgia? En Gurd s'enrabia!"
Per increïble que sembli, en Krilin i en Son Gohan decideixen col·laborar amb en Vegeta per intentar derrotar les Forces Especials del capità Gineu. I és que el poder i les tècniques d'aquests guerrers són impressionants! En Krilin i en Son Gohan estan a punt de comprovar-ho de primera mà davant del temible Gurd.
15/02/2019 - "En Son Goku s'acosta ràpidament! Hem d'escapar de les mans d'en Freezer!"
Amb l'arribada de les Forces Especials, en Krilin, en Son Gohan i la Bulma tenen cinc enemics més que els faran la vida impossible. I en Son Goku encara no és a Namek! En Vegeta exigeix que li entreguin la Bola de Drac que li falta per fer-se immortal i ajudar-los a vèncer el capità Gineu, però podria ser que no hi fossin a temps.
14/02/2019 - "S'acosta la batalla definitiva! Arriben les Forces Especials!"
Mentre la Bulma aconseguia fugir dels seus segrestadors amb la Bola de Drac, en Vegeta ha seguit en Son Gohan i en Krilin a la casa del Venerable Ancià. D'altra banda, la nau de les Forces Especials d'en Freezer acaba d'aterrar a Namek amb l'objectiu de provocar la destrucció total. En Son Goku dóna per acabat el seu entrenament i també s'acosta a Namek.

Otros programas infantiles >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >