Close

Benvinguts a Patatamón!

Comèdia animada en 3D i situada en una Barcelona embogida, on a tots els habitants se'ls ha convertit el cap en una patata gegant.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/benvinguts-a-patatamon/fitxa-programa/ultims-programes/48636/

Episodios disponibles para ver online

24/09/2012 - "Benvinguts a Patatamón! . Capítol 4"
El Jojó pateix atacs d'ansietat freqüents a causa del caràcter dominant de la seva mare. Una noia que coneix casualment, li recomana que visiti un centre de teràpia alternativa, especialitzat en tractar persones que han tingut una mare castradora durant la infantesa.
23/09/2012 - "Benvinguts a Patatamón! - Capítol 3"
La Ramona es deprimeix perquè, segons un programa de televisió, les patates sense parella tenen més probabilitats de patir càncer o demència senil. Així que, aconsellada pel Jojó i el Turista, decideix buscar parella per internet.
16/09/2012 - "Preservatius amb gust a maracujà"
Un gurú altermundialista prediu que la civilització patata aviat es col.lapsarà, i només sobreviuran els que siguin capaços d'adaptar-se a una economia de subsistència. La Ramona decideix que cal preparar-se per quan arribi el moment.
15/09/2012 - "El teu cervell és típic bipolar"
Darrerament al pis hi ha greus problemes de convivència. Així que el Turista i el Jojó tenen una idea brillant: sol·licitar la intervenció del Dr. Esperança, un conegut "coacher" televisiu especialitzat a resoldre conflictes familiars.
15/09/2012 - "Capítol 10. Has creat un monstre"
El Jojó acompanya el Turista en la seva ruta diària amb el bus turístic. De sobte, el bus atropella una pobre gavina. Llavors, el Jojó , que sent una atracció estranya cap a aquesta mena d'aus, decideix endur-se-la a casa per cuidar-la.
15/09/2012 - "M'agrada ser infeliç, patètic i asocial"
El Jojó i la Ramona són superfans de la sèrie d'animació "Unhappy Unicorn", que explica les aventures d'un petit unicorn a qui ningú estima. I ara han sigut seleccionats per participar a la final internacional d'un concurs televisiu sobre l"Unhappy Unicorn".
13/09/2012 - "Que vas restreta, potser?"
La Ramona està contenta perquè li han pagat un bon grapat d'euros, fent d'actriu en un espot de lleixiu a la tele. De sobte, sona el timbre de l'entrada de la casa, i, quan la Ramona comprova qui ha trucat, caurà a terra desmaiada.
09/09/2012 - "Benvinguts a Patatamón! - Capítol 5"
El turista passeja per la Rambla de Barcelona fent una de les coses que més li agraden: tirar monedes a les estàtues vivents, però avui descobrirà una nova estàtua disfressada de fada, i se n'enamorarà com un bleda.
05/09/2012 - "Benvinguts a Patatamón! - Capítol 2. Necessitem els calés, collons"
La Ramona i el Jojó estan farts d'anar curts de pasta, i decideixen posar un anunci per llogar l'habitació dels trastos. Llavors es presenta un guiri amb aspecte molt friqui que està farcit de pasta. La Ramona no s'ho pensa dos cops, però hi ha alguna cosa que no li acaba de quadrar al Jojó.
03/09/2012 - "Capítol 13. Vosaltres, turistes, sou els terroristes"
Ja fa un any que el Turista va venir a viure al pis, i la Ramona ha decidit de preparar-li una festa sorpresa, tot aprofitant que, com cada dia, fa la seva ruta amb el bus turístic. Però vet aquí que un grup terrorista segresta el bus.
03/09/2012 - "Benvinguts a Patatamón! - Capítol 1"
La Ramona i en Jojó no tenen pasta per pagar el lloguer del pis. Per sort, en Jojó aconsegueix treure sis mil euros a la seva mare. Però en Cuc, la seva mascota terapèutica, té un greu accident i ara necessiten els calés per salvar-lo.
25/08/2012 - "Disculpin, que pugen o baixen?"
La Ramona assegura que la seva rebesàvia havia sigut un bruixa pirinenca amb poders màgics. Com que el Jojó no s'ho creu, la Ramona comença a recitar-li els versos d'un llibre d'encanteris que va pertànyer a la seva rebesàvia. Però llavors comencen a succeir a la casa estranys fenòmens paranormals.
24/08/2012 - "Se me'n fot l'escala macrocòsmica"
El Jojó, la Ramona i el Turista passen un dia de platja a la Barceloneta. De sobte, una balena enorme queda embarrancada a la sorra. La Ramona llavors decideix encapçalar un moviment ciutadà per salvar-la.

Otros programas infantiles >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >