Close

Banda ampla

TV3 convoca els ciutadans a debatre sobre les qüestions d'actualitat que els afecten. Lídia Heredia dirigeix i presenta aquest programa setmanal de 90 minuts, en directe, obert a tots els gèneres del periodisme i a tots els mecanismes de participació ciutadana.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Informativos
Tema: Actualidad
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/bandaampla/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

29/12/2011 - "Un món en qüestió"
Resum de l'actualitat que ens ha donat l'any 2011.
04/11/2011 - "Cooperant"
Arran del segrest de quatre cooperants espanyols a Kènia i Algèria, "Banda ampla" es planteja si cal revisar l'actual model de cooperació amb el Tercer Món.
17/06/2011 - "Poca broma?"
Debatem sobre els límits de l'humor amb la presència al plató de Toni Soler, director de "Polònia", Manel Lucas, guionista i actor del programa, i Manel Piñero, que interpreta el personatge de l'Homo APM? al programa "Alguna Pregunta Més?".
18/02/2011 - "Segona oportunitat?"
A Catalunya hi ha 14 centres penitenciaris en funcionament i gairebé 11.000 persones complint condemna. "Banda ampla", el debat ciutadà que dirigeix i presenta Lídia Heredia, abordarà aquest dijous el paper de les presons a la nostra societat. Les presons compleixen la funció prevista en la Constitució de reinserir o serveixen més aviat per aïllar els delinqüents? Tothom es pot rehabilitar? Viuríem al costat d'un centre penitenciari?
14/02/2011 - "Obert: Els horaris comercials a debat"
Setmanes després que el president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, va plantejar la unificació dels horaris comercials a les diferents comunitats autònomes, el nou conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, ha anunciat una nova llei catalana del comerç. La possible ampliació dels horaris comercials i les seves conseqüències seran, aquest dijous, el punt de partida de "Banda ampla", el debat ciutadà que dirigeix i presenta Lídia Heredia.
14/01/2011 - "Prohibit fumar"
El 2 de gener va entrar en vigor la reforma de la llei antitabac, que prohibeix fumar a l'interior de bars i restaurants i a prop de centres hospitalaris, escoles i parcs infantils. L'aplicació d'aquesta normativa i les seves conseqüències seran, aquest dijous, l'eix central de "Banda ampla", el debat que dirigeix i presenta Lídia Heredia.
24/12/2009 - "El cor de la gent gran"
Dimecres es va acabar "El cor de la ciutat". L'últim capítol s'emet just abans de "Banda ampla", i és per això que el programa convida alguns dels protagonistes de més edat de la sèrie per tractar, a través dels seus personatges, de com viu la gent gran i quina responsabilitat té la societat sobre la tercera edat. Es pot viure bé la vellesa? La jubilació és un regal o un problema? "Banda ampla", aquesta setmana, dedicat als que són més grans, en tots els sentits de la paraula.
12/11/2009 - "Com es veu el món als 20 anys?"
En aquest programa s'asseuen només joves de 18 a 24 anys. La mateixa setmana que es commemoren els 20 anys de la caiguda del mur de Berlín, la generació que va néixer en aquell any històric debat sobre com veu el món. Què n'opinen, de la corrupció política, de la crisi i del salari dels futbolistes? El debat també aborda com veuen el futur i quines són les seves preocupacions: l'educació, l'oci, l'alcohol, el sexe o l'habitatge.

Otros informativos >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >