Close

Àngels i Sants

Lluís Homar, Josep Maria Pou, Mar Regueras i David Selvas són els protagonistes d'aquesta sèrie policíaca dirigida per Pau Freixas.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/angels-i-sants/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

13/07/2018 - "Àngel Casas Show - 31/01/1984"
Un cop resolta l'operació del bluedream, el que hi ha en joc són les vides del Sants i l'Àngels. Serà díficil per a tots escapar-se de les amenaces de David Figuerola. Podran superar el perill tots dos sols, sense l'ajuda de l'intendent Ravell, la policia i amb l'única força del seu amor?
01/08/2017 - "Venjança"
Joan Sants ha d'escollir entre complir el seu jurament de matar l'Àlex o complir el compromís amb la policia. La seva relació amb l'Àngels es converteix en moneda de canvi.
01/08/2017 - "Sacrifici"
L'Àngels, en la seva investigació, ha de portar fins a les darreres conseqüències la seducció d'Àlex Figuerola. Mentrestant, el Sants es veu obligat a superar un gran perill per protegir-la.
25/07/2017 - "Traició"
L'intendent Ravell, en perdre la pista de la seva agent, segrestada pels colombians junt amb l'Àlex, dóna instruccions a la Paula perquè suplanti l'Àngels a la comissió d'investigació governamental. En Sants intenta convence-la perquè actuï contra l'operació però la seva ex no li fa cas. El proxeneta s'adona que ella no l'estima, que tot és una comèdia. En David, que és el cap del laboratori del bluedream, descobreix que la Sara hi està enganxada n'hi ha de subministrar sense que ella se n'adoni.
25/07/2017 - "Honor"
L'Àlex segresta l'Àngels, el Sants i el Naranjo, mentre el seu pare, encobert pel banquet del casament, es reuneix amb els accionistes del bluedream per informar-los que aviat començarà la distribució de la perillosa droga. L'Àlex mata el Naranjo i en Sants accepta definitivament col·laborar amb la policia per venjar el seu amic gitano.
18/07/2017 - "Passió"
L'Àlex, el Cuco i la Sara han provat el bluedream i hi estan enganxats. L'Àlex, drogat, ha tallat la cara a la Sara perquè el David, el seu germà, no la torni a mirar. Avui és el dia de la boda de l'Àlex amb la Virgínia. Ravell ha encarregat una missió a l'Àngels i al Sants: robar la Palm a l'Àlex per introduir-hi un micro i col·locar-ne un altre al despatx del Ramon Figuerola. El Sants, però, ha pactat amb el Naranjo que mati l'Àngels durant el vals nupcial.
18/07/2017 - "Revelació"
L'Àngels i el Marc estan a punt de graduar-se a l'Escola de Mossos de Mollet del Vallès. Durant l'últim examen de pràctiques ell, d'amagat, li regala un anell de compromís a l'Àngels però a ella no li agrada que ho faci d'aquesta manera. Li reclama una petició de matrimoni, aquella mateixa nit, "amb un sopar amb espelmes". Però en arribar a casa es troba el seu germà ionqui que vol diners i amenaça de mort els seus pares.

Otras series >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >