Close

3r 3a

Aquest programa dirigit per Mai Balaguer explora la relació de diversos personatges amb les seves llars, a través de les reformes que hi fan.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/3r-3a/fitxa-programa/ultims-programes/171402491/

Episodios disponibles para ver online

21/02/2011 - "Masia de cap de setmana"
Irene. Rehabilita una antiga fàbrica des de fa un any amb els seus amics. Cada divendres deixen la ciutat per passar uns quants dies entre brotxes, costelles, gossos i riures.
10/02/2011 - "Local mestís"
Otman, dissenyador de moda marroquí, sense un duro i amb l'ajuda de la família aconsegueix el que tothom creia impossible: transformar una discoteca tancada fa 25 anys en una botiga de roba i te.
08/02/2011 - "Reformes per 600 euros"
La Jana i l'Eva redecoren un pis de lloguer amb 600 euros. Busquen solucions imaginatives, senzilles i barates. Les reformes les fan en quatre setmanes, i mentrestant busquen un tercer inquilí per compartir pis. I... botigues de segona mà, les millors maneres de buscar pis i unes cases alternatives...
25/01/2011 - "Canvi de vida, canvi de pis"
Bea. La seva vida és un caos. Abans de fer els 30 anys vol que la seva existència faci un gir i comença refent-se el pis. Reconverteix 50 metres quadrats clàssics en un espai molt personal. I... SOFÀS: On trobar les darreres tendències en sofàs SEPARADORS D'ESPAIS: Idees gens convencionals per diferenciar espais. VESTIR LA CASA: Tot sobre cortines, catifes, robes i fulards per transformar la llar.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >