Close

10+2

Arriben les classes del professor Aristòtil i el seu ajudant, l'Infinit. I no et perdis els alumnes: són els números del zero al 9.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/10-2/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

22/12/2006 - "Al final del dia"
La senyoreta Zenobia ha fet un mal ús dels poders màgics que guarden l'escola i unes obscures forces s'alliberen.... Tot i que l'Infinit no ho sap, només ell pot fer que la situació retorni a ser la d'abans!!!
21/12/2006 - "El comiat"
La cobdiciosa senyoreta Zenobia provoca el comiat del professor Aristòtil de l'escola, així com el de Infinit. D'aquesta manera, només ella podrà accedir al gran secret que l'escola té al seu soterrani.
20/12/2006 - "El gran secret"
Per fi Infinit i Mil.lèsima han descobert el gran secret que el professor Aristòtil guarda al soterrani de l'escola. Però no compten en que la senyoreta Zenobia ha estat testimoni de tot.
19/12/2006 - "El primer dia"
La relació entre la senyoreta Zenobia i el professor Aristòtil cada cop és més tensa deguts als mètodes d'ensenyament d'aquesta. Per altra banda Mil.lèsima ha agafata la clau màgica que guardava el seu oncle Aristòtil.
18/12/2006 - "Zenobia"
La tranquil·litat de l'escola es veu alterada per l'arribada de la senyoreta Zenobia. La professora en qüestió resulta ser un personatge antipàtic, i cruel. El professor Aristòtil, ja recuperat de la seva cama tem per la seguretat dels seus alumnes.
15/12/2006 - "El fi i el principi"
Les històries de Mil·lèsima es barregen amb la realitat que els envolta. Infinit li explica el secret que guarda el soterrani i la seva possible relació amb la clau màgica que la Mil·lèsima ha descobert. I a tot això cal afegir que el substitut del professor Aristòtil arriba a l'endemà.
14/12/2006 - "La història continua"
És tanta la imaginació de Mil·lèsima, que la seva història de pirates es capaç de tenir a tots bocabadats pendents del que està explicant, fins que arriba el moment del descobriment del gran tresor ocult a l'illa de "cap de roca".
13/12/2006 - "Una història de pirates"
Al matí tots els números varen anar a visitar a l'Infinit que s'estava recuperant de l'accident patit al riu. Mil·lèsima va aprofitar la ocasió per explicar una interessant història de pirates.
12/12/2006 - "La incorregible Mil·lèsima"
Infinit va estar a punt d'ofegar-se al riu per culpa de la carta i la Mil·lèsima es va guanyar una bona reprimenda per part del seu oncle. Però aquestes circumstàncies la van dur al descobriment d'una clau màgica
11/12/2006 - "Accident"
La carta del professor Aristòtil va volar pels aires, perseguida per l'Infinit, Mil·lèsima i la resta de la classe. La persecució va durar llarga estona fins arribar al riu, i va ser allà on es va patir un greu accident.
07/12/2006 - "La carta dels conflictes"
El professor Aristòtil va escriure una carta a Ciutat Matemàtica per demanar un substitut mentre durava la seva recuperació. Infinit i Mil·lèsima tenien l'encàrrec de dur-la a l'estació. Però.... un fort cop de vent va fer canviar la situació!!!
05/12/2006 - "Mil·lèsima"
Mil·lèsima, la neboda del professor Aristòtil, va resultar més entremaliada del que ningú es podia imaginar. Somniava amb convertir-se algun dia en pirata i fins i tot el Cuco, l'ocell de fusta del rellotge, havia caigut sota la seva influència.

Otros programas infantiles >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >