Close

L'Equip Spike

Súper, benvingut a l'equip! En Lucky és el nostre entrenador i nosaltres les jugadores: la Joc, la Victòria, la Beth, la Patty, la Susan i l'Ann Mary. Tots junts formem l'Equip Spike! Ens encanta viure l'esport amb passió i viure un munt d'aventures! T'hi apuntes?Títol original: Spike TeamPaís d'origen: ItàliaAny de producció: 2011

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/equip-spike/videos

Episodios disponibles para ver online

Entrampat
En Julio, que vol ajudar l'àvia, cada cop està més entrampat fent de missatger per a uns individus molt sospitosos. Després d'un partit duríssim amb les Roses Negres, la Susan, concentrada en un treball d'escola, descobrirà que la pista del Peveter d'Olímpia porta a Anglaterra, el lloc on se celebrarà el pròxim torneig de vòlei.
Un nou començament
Acabada la Copa Alea, el robatori d'un medalló portarà moltes més sorpreses a l'Spike Team. La Patty i el seu enamorat no s'acaben d'entendre. En Julio es ficarà en embolics per culpa de les males companyies i la Grace revelarà un secret a en Lucky: un lloc on uns llibres antics mostraran un nou element que farà aquesta història encara més misteriosa.
El gust de la victôria
Després de perdre el primer set de la final de la Copa Alea, amb l'institut Spikersfield en joc, l'Armand Alea ha aconseguit localitzar en Lucky i les noies de l'Equip Spike han recuperat l'esperança.
Els comptes del passat
Després d'haver aconseguit totes les pedres i d'haver arribat a la final, les noies de l'Equip Spike estan convençudes que són on són perquè s'han entrenat de valent i es mereixen guanyar.
La confirmació d'un equip
La força del Tigre
El retorn
Després de quedar-se fora del torneig per la diferència de sets i encara abatut per l'eliminació del seu equip, en Lucky té un altre enfrontament amb Madame Amalia.
Àrbitres comprats
Avui es disputa el partit que dóna accés a les semifinals entre l'equip Spike i les Sublims. Madame A, fidel al seu estil i disposada a fer servir qualsevol mètode per desfer-se de les seves rivals, ha decidit segrestar els àrbitres oficials i substituir-los per uns de comprats. El partit comença de manera catastròfica, i les Spikers saben que, si no el guanyen, se'ls acabarà el torneig!
Festa
Música, ball i històries d'amor que acaben o que comencen, potser fins i tot també entre en Lucky i la Grace! Avui, a l'institut Spikersfield s'hi celebra una gran festa, on només hi falten les Roses Negres.

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >