Close

L'Equip Spike

Súper, benvingut a l'equip! En Lucky és el nostre entrenador i nosaltres les jugadores: la Joc, la Victòria, la Beth, la Patty, la Susan i l'Ann Mary. Tots junts formem l'Equip Spike! Ens encanta viure l'esport amb passió i viure un munt d'aventures! T'hi apuntes?Títol original: Spike TeamPaís d'origen: ItàliaAny de producció: 2011

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/equip-spike/videos

Episodios disponibles para ver online

Un equip de debò
El Torneig Olímpic Juvenil ha començat. A l'equip Spike li ha tocat jugar contra les Roses Negres. El partit els porta a la memòria l'últim cop que els dos equips es van enfrontar, i que van perdre perquè en Lucky havia revelat els seus punts febles a l'equip contrari. Les Roses Negres proven de minar la moral de les Spikes i es posen al capdavant... fins que el partit fa un gir inesperat.
L'empipador equip tailandès
A Verona, una de les seus dels Jocs Olímpics Juvenils, les Spikes s'han enfrontat al ferotge equip de Tailàndia. Les tailandeses tenen fama de ser bones en defensa, però les noies troben la manera de posar-les contra les cordes. Pel que fa a la cerca del Temple Perdut, l'Equip Spike descobreix que sant Columbà va acabar el seu viatge a Bobbio, on podria haver trobat el Temple Perdut. En Coldwater, per la seva banda, el busca a la Pulla, on torna a fracassar.
Juntes fins al cim
Acompanyades per un escalador expert, les Spikes emprenen l'ascensió al Monte Rosa, als Alps, per posar a prova com mai el seu esperit d'equip. Però, de tornada a Torí, les torna a assaltar el desconegut amb els seus sequaços. Gràcies al domini del parkour, les noies aconsegueixen escapar-se'n. Amb tot, tant elles com en Lucky i l'Alea estan preocupats pel perill evident que les tornin a atacar.
Comencen els Jocs Olímpics
L'Equip Spike i els Spikers es traslladen a Roma per participar als Jocs Olímpics i Paralímpics Juvenils. Només arribar, en Lucky sorprèn les Spikes amb un partit amistós contra l'equip de vòlei amfitrió, que també són les favorites del torneig olímpic. La Grace i la Priscilla, mentrestant, sol·liciten accés a la Biblioteca Vaticana per continuar buscant el Temple Perdut. Tots assisteixen a la cerimònia inaugural dels Jocs, que prometen ser molt emocionants.
Les Spikes contra en Lucky
Un cop ha escoltat, una per una, totes les components de l'equip Spike, en Lucky decideix relatar com li ha anat a ell l'any passat. Comença explicant com va trobar el que podria ser el temple perdut que busquen l'Alea i la Grace; però revela també per què va deixar d'entrenar l'equip masculí i per què les va trair. Aparentment, tot obeïa a un pla per reforçar la cohesió de l'equip.
Per fi, a terra ferma
Després d'una atzarosa travessia, l'equip Spike arriba a Portofino. Des d'aquí, viatgen a Torí, on es preparen per emprendre l'ascensió fins a un refugi d'alta muntanya; allà continuaran l'entrenament per al Torneig olímpic juvenil. Ajudada per la Francy, la Beth aprofita les estones de descans per investigar a la biblioteca, fins que un personatge anònim adverteix les noies que deixin de ficar-se on no les demanen.

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >