Close

El xou del senyor Peabody i en Sherman

Hola, súper! Sóc el senyor Peabody i aquest és el meu fill, en Sherman. Sí, sóc un gos, i sí, ell és un nen. No sóc un gos qualsevol, perquè sé de ciències, d'història, d'art, de literatura,... En fi, que sóc un gos superdotat. I el que més ens agrada a mi i al meu fill és viatjar en el temps, a altres etapes de la història, i aprendre molt. Ens acompanyes?Títol original: The Mr.Peabody & Sherman showPaís d'origen: Estats UnitsData de producció: 2014 

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/peabody-i-sherman/videos

Episodios disponibles para ver online

La desaparició del còmic / Harry Houdini
El senyor Peabody vol dedicar el programa al sistema de classificació decimal universal, però en Sherman descobreix que algú li ha robat un còmic, i no para fins que canvien de tema i dediquen el programa a buscar el lladre amb l'ajuda de Robert Peel, el fundador de Scotland Yard, un home gairebé tan paranoic com en Sherman. L'aventura del viatge en el temps té com a protagonista el mag Harry Houdini.
La dent d'en Sherman / El disc d'or del Voyager
En aquest episodi, el senyor Peabody i en Sherman rebran Cyrano de Bergerac, famós pel seu nas llarg, i viatjaran fins a la Florida dels anys 70 per veure el llançament del coet Voyager, que porta un disc d'or amb sons de la Terra per si mai algú de l'espai té interès a saber coses del nostre món. També rebran la visita de John Baker, el primer dentista que va exercir als Estats Units.
Mentides de veritat / Alla Pinkerton
El senyor Peabody s'enfada amb en Sherman perquè l'enxampa dient mentides. Per ensenyar-li a dir sempre la veritat, li posa un collar que deixa anar una descàrrega elèctrica quan detecta una mentida. Però llavors l'enxampen a ell mentint, i també li toca posar-se'n un. El sistema és molt dolorós, però tots dos aprenen a dir sempre la veritat. El viatge en el temps els porta a conèixer Allan Pinkerton, el primer detectiu privat de la història.
La cacera del ratolí / David Bushnell
El senyor Peabody i en Sherman volen fer un programa sobre la netedat perquè, segons el senyor Peabody, el seu àtic és el pis més net de tot el barri. Però, només de començar l'emissió, apareix un ratolí que delata que el pis no està tan net com es pensaven. Durant tot el programa voldran fer fora el ratolí amb mesures d'higiene, però al final canviaran d'estratègia. Mentrestant, en el viatge en el temps coneixeran el primer submarí de la història.
Supersherman
Un meteorit s'estavella a l'àtic del senyor Peabody i en Sherman en ple programa, i quan en Sherman el toca es converteix immediatament en Supersherman. D'entrada, això de tenir superpoders pot semblar fantàstic, però quan els empleats de l'edifici també toquen el meteorit i es comencen a convertir en superherois, arriben els maldecaps. Sobretot, perquè el senyor Hobson acaba sent un supermalvat sense cap mena d'escrúpol.
Control climàtic
El senyor Peabody i en Sherman no es posen d'acord en la temperatura ambient de l'estudi a l'hora de fer el programa i acaben provocant una inundació de proporcions imprevisibles. Mentre intenten solucionar aquest desori i sortir-ne vius, fan un viatge en el temps cap a l'any 822 per conèixer Ziryab, el primer estilista i guru de la moda de la història, però, sobretot, el més esbojarrat.
Pea-xatinters
William Stern, inventor del test d'intel·ligència, fa unes proves al senyor Peabody i a en Sherman per mesurar-los el quocient intel·lectual, i, incomprensiblement, surt que en Sherman és un geni i en Peabody més curt que una màniga d'armilla. Mentre en treuen l'entrellat, viatgen en el temps al 1828 per conèixer Mary Anning, la primera dona paleontòloga que es va fer famosa, i potser també la primera que li roba el cor a en Peabody!

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >