Close

Terra d'escudella

Dramàtic Infantil Que consta de seccions fitxes. Interpretat Pel Grup Teatral "El Comediants" als anys 1970. Terra d'escudella va ser el primer programa infantil de televisió en català, emès per TVE-Catalunya els dissabtes al matí des del 1977 al 1980. La seva primera realitzadora fou Mercè Vilaret.[6] El programa va ser iniciat pel grup de teatre els Comediants; més endavant hi van participar altres grups, com ara Els Joglars

País: España
Idioma: Español
Contenido: Infantil
URL: https://www.rtve.es/alacarta/videos/terra-descudella/

Episodios disponibles para ver online

Arxiu TVE atalunya - Terra d'Escudella: La història de l'ovella
Dramàtic infantil que es va emetre dintre de la sèrie "Terra d'escudella" l'any 1979 on l'actriu interpreta una pagesa que fa màgia.
ARxiu TVE Catalunya - Terra d'escudella: Festa Major de Figueres
 És el programa infantil més popular dels 70. Dramàtic amb seccions fixes que interpretava el grup teatral "Els Comediants", que es van fer coneguts gràcies a aquest espai. El programa el dirigia Mercè Vilaret. Hi havia escenes rodades a plató però també en exteriors. Després de Vilaret, el va realitzar Lluís Maria Güell.  Aquest capítol: Festa Major de Figueres
Arxiu TVE Catalunya - Terra d'escudella - Fregolismes
Capítol del programa infantil Terra d'escudella titulat Fregolismes. Enregistrat a estudi. Producció pròpia de TVE en català i emn blanc i negre de l'any 1979. Se'n desconeix la data exacte de l'emissió. Amb els actors i actrius Rosa Novell, Anna Maria Vidal, Joan Armengol Moliner i Domènec Reixach i les companyies Els Joglars i Roba estesa. El programa va ser realitzat per Lluís Maria Güell amb guió de Miquel Obiols i Josep Maria Vidal, coordinació de Francesc Nel·lo i producció d'Itziar Aldasoro.Vidal i Armengol presenten diversos teatres d cartró, parlen de Leopold Fregoli, actor i transformista italià antic. Visiten als camerinos Rosa Novell i Joan Armengol, que seguidament representen diversos personatges. Expliquen com funcionen els petits teatres de cartró i animen els espectadors a escriure al programa.
Arxiu TVE catalunya - Terra d'escudella - El llibre de les bèsties
Espai dramàtic infantil, dins el programa "Terra d'escudella", basat en el Llibre de les bèsties de Ramon Llull. Es va emetre el 14 de maig del 1977. L'enregistrament es va fer a estudi i la còpia es va guardar sense capçalera. El llibre de les bèsties i del seu autor, el místic mallorquí Ramon Llull, tractat amb sentit lúdic, barrejat amb jocs i cançons, amb paraules en llatí i d'altres llengües romàniques. Realització de Sergi Schaaff, guió de Miquel Obiols i Josep Maria Vidal i de La tràgica. Coordinació de Josep Maria Vidal, Montserrat Camps i d'Els Comediants. Música de La Tràgica, produccio d'Itziar Aldasoro i escenografia de Marcelino Grande.

Otros programas infantiles >


Otros programas de RTVE >