Close

Personatges

'Personatges' és una sèrie de programes d'entrevistes biogràfiques a persones destacades de Catalunya, presentat i dirigit per l'escriptora i periodista Montserrat Roig. Roig s'havia documentat i havia estudiat el personatge abans d'entrevistar-lo. En mirava de conèixer les seves rutines, fins i tot visitava casa seva o mirava de passar tot un dia amb ells. Buscava la profunditat per aprofitar els minuts d'entrevista. El programa s'emeté els anys 1977 i 1978.

País: España
Idioma: Español
Contenido: Reportajes
URL: https://www.rtve.es/alacarta/videos/personatges/

Episodios disponibles para ver online

Arxiu TVE Catalunya - Personatges - Carles Ferrer Salat
Entrevista biogràfica a Carles Ferrer i Salat (Barcelona, 1931-1998) fou un economista, esportista i dirigent esportiu català, un dels més destacats del segle XX.
Arxiu TVE Catalunya - Personatges - Néstor Luján
Entrevista biogràfica de la periodista Montserrat Roig a Néstor Luján, gastrònom i escriptor. Emesa a la Primera cadena de TVE el 6 de juliol del 1978. Personatges és un programa dirigit i presntat per Monserrat Roig amb realització de Rafael Martín Ortega.
Arxiu TVE Catalunya - Personatges - Jordi Carbonell Ballester
Entrevista biogràfica de Montserrat Roig a Jordi Carbonell Ballester (filoleg i polític).
Arxiu TVE Catalunya - Personatges - Fabià Estapé
Entrevista biogràfica de la periodista Montserrat Roig a Fabià Estapé, economista, emesa el 17 d'agost de 1978. Roig és la directora i guionista del programa. La realització és de Rafael Martín Ortega. (Falten 15 segons de presentació per deteriorament de la cinta.)
Arxiu TVE Catalunya - Personatges - Basili de Rubí
Entrevista biogràfica de la periodista Montserrat Roig a Basili de Rubñi, pare caputxí i historiador, emesa el 22 de juny de 1978. Roig és la directora i guionista del programa. La realització és de Rafael Martín Ortega
Arxiu TVE Catalunya - Personatges - Irene Puigvert
Entrevista biogràfica de la periodista Montserrat Roig a Irene Puigvert, vident, emesa el 1978. Roig és la directora i guionista del programa. La realització és de Rafael Martín Ortega
Arxiu TVE Catalunya - Personatges - Pau Vila i Dinarés
Entrevista biogràfica de la periodista Pau Vila i Dinarés, pedagod i geògraf, emesa el 14 de setembre de 1978. Roig és la directora i guionista del programa. La realització és de Rafael Martín Ortega
Arxiu TVE Catalunya - Personatges - Joan Oro
Entrevista biogràfica de la periodista Montserrat Roig a Joan Oro, investigador científic, emesa el 3 de novembre de 1977. Roig és la directora i guionista del programa. La realització és de Rafael Martín Ortega
Arxiu TVE Catalunya - Personatges - Julieta Serrano
Entrevista biogràfica de la periodista Montserrat Roig a Julieta Serrano, actriu, emesa el 10 d'agost de 1978. Roig és la directora i guionista del programa. La realització és de Rafael Martín Ortega.
Arxiu TVE Catalunya - Personatges - Tete Montoliu
Entrevista biogràfica de la periodista Montserrat Roig a Tete Montoliu, músic, emesa el 27 de juliol de 1978. Roig és la directora i guionista del programa. La realització és de Rafael Martín Ortega.
Arxiu TVE Catalunya - Personatges - Josep Maria Flotats
Entrevista biogràfica de la periodista Montserrat Roig a Josep Maria Flotats, actor, emesa el 30 de maig de 1978. Roig és la directora i guionista del programa. La realització és de Rafael Martín Ortega.
Arxiu TVE Catalunya - Personatges - Lluis Llach
Entrevista biogràfica de la periodista Montserrat Roig a Lluis Llach, músic i cantautor, emesa el 31 d'agost de 1978. Roig és la directora i guionista del programa. La realització és de Rafael Martín Ortega.
Arxiu TVE Catalunya - Personatges - Pascual Iranzo
Entrevista biogràfica de la periodista Montserrat Roig a Pascual Iranzo, perruquer, emesa el 07 de setembre de 1978. Roig és la directora i guionista del programa. La realització és de Rafael Martín Ortega.
Arxiu TVE Catalunya - Personatges: Neus Català
Entrevista biogràfica de Montserrat Roig a Neus Català, que va ser deportada al camp de concentració de Ravensbruck. El programa inclou imatges de fotografies de l'èpocaNeus Català a 'Personatges' 2015 és el seu anyEntrevista biogràfica de Montserrat Roig a Neus Català. La recuperem perquè el Govern ha declarat 2015 "Any Neus Català" per ser l'última supervivent de Ravensbrück, pel seu testimoni i perquè enguany farà 100 anys
Arxiu TVE Catalunya - Personatges - La Bella Dorita
Entrevista biográfica a l'artista anomenada Bella Dorita, al programa Personatges. Es tracta de María Yáñez García, coneguda amb el nom artístic de Bella Dorita.
Arxiu TVE Catalunya - Personatges - Francesc de Borja Moll
Entrevista biográfica sobre Francesc de Borja Moll (1903-1991) lingüista, filòleg i editor menorquí, nascut a Ciutadella. Autor de moltes obres sobre la llengua catalana i les variants parlades a les Illes, fou el principal col·laborador de mossèn Antoni Maria Alcover i Sureda en el Diccionari català-valencià-balear.
Arxiu TVE Catalunya - Personatges - Maria Aurèlia Capmany
Entrevista biogràfica a l'escriptora Maria Aurèlia Capmany a l'espai Personatges de TVE
Arxiu TVE Catalunya - Personatges - Maria del Mar Bonet
Entrevista biogràfica a la cantant Maria del Mar Bonet. Cantant mallorquina especialitzada en música tradicional, tant mallorquina com d'arreu del mediterrani. És també pintora i ha editat el llibre de poesia Secreta veu amb pintures pròpies.
Arxiu TVE Catalunya - Personatges - Cipriano García
Entrevista biogràfica de la periodista Montserrat Roig al polític Cipriano García, emesa a la Primera Cadena de TVE al programa Personatges, el 1977. Programa dirigit i amb guió de Montserrat Roig i realització de Rafael Martín Ortega.
Arxiu TVE Catalunya - Personatges - Marta Mata
Entrevista biogràfica de la periodista Montserrat Roig a la pedagoga i diputada Marta Mata, emesa a la Primera Cadena de TVE al programa Personatges, el 1977. Programa dirigit i amb guió de Montserrat Roig i realització de Rafael Martín Ortega. 
Arxiu TVE Catalunya - Personatges - Antoni Tàpies
 Entrevista biogràfica de la periodista i escriptora Montserrat Roig al pintor Antoni Tàpies, enregistrada el 1977
Arxiu TVE Catalunya - Personatges - Joan Ponç
Entrevista biogràfica de la periodista Montserrat Roig a Joan Ponç, pintor, emesa el 20 d'abril de 1978. Roig és la directora i guionista del programa. La realització és de Rafael Martín Ortega.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de RTVE >