Close

Músics

Músics, a la 2 de TVE a Catalunya, és el nou punt de trobada pels intèrprets que no coneixen la por i que saben que el talent ni es ven ni es compra. Aquest programa neix del gust per la bona música i del plaer de descobrir i compartir centenars de formacions, que fins ara veien difícil la possibilitat d'oferir les seves composicions a través de la televisió. D'aquella que va ser pionera, d'aquesta televisió que és l'arxiu musical real d'aquest país

País: España
Idioma: Español
Contenido: Entretenimiento
Tema: Música
URL: http://www.rtve.es/alacarta/videos/musics/

Episodios disponibles para ver online

Dorian
Ens acompanya un quintet barceloní instal·lat a l’escena musical com a referent de l’indie electrònic dins i fora de casa. Un grup que ha triomfat amb 6 discos al mercat, però sobretot amb una filosofia: fer de la seva música un llenguatge universal que convenci allà on vagi. Milers d’hores i més de 10 anys sobre els escenaris els han regalat una generosa legió de seguidors que sempre demanen més. Una experiència que només gaudeixen els autèntics músics.
Falciots Ninja
Nora Norman
'Músics' compta amb la veu poderosa i el talent innat de Nora Norman, una cantant de Sabadell que viu a Madrid. Goyo Prados parla amb la Nora Norman, una jove de curta carrera i llarga ombra que promet molt. Amant i mestre del soul, deixa anar la seva veu allà on vol i és capaç de crear cançons autèntiques. Seduïda per la moda i la il·lustració, sap del cert però, que el que corre per les seves venes és la música, a qui s'ha rendit amb l'elegància dels músics
Joan Masdéu
'Músics' compta amb Joan Masdéu, un reusenc que va tastar els plaers de la música de ben jove i que ara amb 43 anys signa un nou disc en solitari, el tercer i de nom, 'Innocents'. Només amb 18 anys ja va conèixer l’èxit de prop gràcies als Whiskyn’s, amb els qui va caminar mentre perdia l’adolescència. Goyo Prados parla amb aquest músic, que porta 17 anys de formació i més de 700 concerts a les espatlles, sobre la seva trajectòria i el seu darrer disc.
El Petit de Cal Eril
'Músics' compta amb una veu sensible i inquieta Joan Pons. El Petit de Cal Eril són cinc músics, sàviament dirigits per Pons, que per funcionar beuen del factor sorpresa. Un grup tan compromès que mai oblida que públic i escena han de vibrar. Goyo Prados parla amb els membres d'El Petit de Cal Eril, autors de sis discos, que en poc més de deu anys han deixat la petjada del pop metafísic. Un estil amb ADN propi, un somni de músics.
Koers
Els Koers, vinguts de Nigèria, Uruguai i Catalunya, han fet de Lleida la terra que ha vist néixer i créixer el seu talent. Només amb un únic disc al mercat, 'Unbroken', s'han omplert les butxaques d'admiradors i prometen una reeixida carrera. Disposats a canviar el món amb la música, fa quatre anys que caminen amb el pas segur dels músics.
The Lazy Lies
Aquesta setmana 'Músics', l'espai musical de La 2 i Ràdio 4, té com a protagonista el grup The Lazy Lies, que tocarà en directe a la sala El Siglo de Sant Cugat algunes cançons dels seu últim disc 'Less Talk More Action'. Dijous, 'Músics' compta amb els The Lazy Lies, un quintet barceloní que ens fa retrocedir quasi 60 anys i que sembla haver espiat els sixties pel forat del pany, sense perdre detall d'una generació que revolucionaria el món i que va saber reivindicar-se. Goyo Prados parla amb The Lazy Lies, format per Montse Bernard, Roger Gascon, Xavi Mir, Dedé Camprubí i Josep Mateo, amb dos discos al mercat i amb la més poderosa arma que s'ha emprat per revolucionar el món i despertar consciencies: el llenguatge dels músics. Dirigit i presentat per Goyo Prados, 'Músics' és el punt de trobada per a grups o solistes que obren via, figures musicals que actuaran en directe i amb els que Goyo Prados repassarà la seva trajectòria. S'emet els dijous a La 2 i els dissabtes a les
Olivemoon
'Músics' compta amb els Olivemoon, un grup de vells coneguts que comparteixen la passió per la música. Una formació nascuda el 2007, que els seus integrants el Marc Navarro, l'Ignasi Canals i el Jonatan Oliva han sabut defensar a foc lent i amb pas segur i sense presses. Tot per aconseguir la precisió del bisturí i amb el mateix efecte de les paraules úniques. 'Mangata' és el primer disc fet a casa. Una forta aposta musical que parla d'emocions, directament mirant als ulls. Un repte només propi de músics.
Matthew McDaid
L'univers folck-rock de Matthew McDaid, dijous a 'Músics'. Aquesta setmana 'Músics', l'espai musical de La 2 i Ràdio 4, té com a protagonista Matthew McDaid, que tocarà en directe a la sala El Siglo de Sant Cugat algunes cançons dels seu últim disc 'Off the Beaten Track'. Dijous, 'Músics' compta amb el cantant Matthew McDaid, un jove irlandès que va canviar el mar per la música. Nascut a Belfast i criat a Rupit, va deixar que les terres osonenques li despertessin el talent d'intimar amb el públic gràcies a les seves cançons.
Exili a Elba
El grup tocarà a 'Músics' algunes cançons del seu darrer disc 'Deus ex machina'. Aquesta setmana 'Músics', l'espai musical de La 2 i Ràdio 4, té com a protagonista el grup Exili a Elba, que tocarà en directe a la sala El Siglo de Sant Cugat algunes cançons dels seu últim disc 'Deus ex machina'. Goyo Prados parla aquesta setmana amb el grup de pop català, de Barcelona, Exili a Elba. Arnau Giordani (Veu i Guitarra), Adrien Faure (Baix) i Miki Grau (Bateria) presenten el seu tercer àlbum 'Deus ex machina'.
Manu Guix
Goyo Prados parla amb el cantant, pianista i productor del seu darrer disc 'Després de tot'. Aquesta setmana 'Músics', l'espai musical de La 2 i Ràdio 4, té com a protagonista el músic Manu Guix, que tocarà en directe a la sala El Siglo de Sant Cugat algunes cançons dels seu últim disc 'Després de tot'. Goyo Prados parla aquesta setmana amb Manu Guix un cantant, pianista i productor que irradia talent pels quatre costats. Un artista reconegut allà on va i per tot el que fa. Tocarà en directe algunes de les cançons dels seu darrer treball 'Després de tot'.  
El folk de Guillem Roma
Goyo Prados parla amb el músic osonenc del seu darrer disc 'Connexions'. Goyo Prados parla amb Guillem Roma, un músic osonenc que per sobre de tot és feliç. La tradició musical a la família li ha permès cantar i composar amb una alegria i vitalitat contagiosa que molts altres voldrien.
08/03/18
El grup Projecte Mut, dijous a 'Músics'.Goyo Prados parla amb David Serra i Joan Barbé, cos i ànima de del grup de folk rock.  
The Black Suns
El grup de rock The Black Suns, dijous a 'Músics'. Una formació que canta amb la seguretat i la fermesa de saber el que s'està fent.
Joana Serrat
La veu de la cantant és una de les més delicades del nostre país, quan canta sembla que ho faci a cau d'orella.
Panam
La banda de rock alternatiu aconsegueix esgarrapar noves sensacions i emocions.
08/02/18
Dues bandes rivals, els Mods i els Rockers, protagonitzen una autèntica batalla campal de dos dies...”Más de dos mil sabandijas y patanes se enfrentan de nuevo en Brighton”, van titular els diaris. Els germans Gil, l’Albert i el Ricky són l’ànima dels Brighton 64 que fa 36 anys van posar sobre els escenaris del nostre país la més fidel i autèntica influència del moviment musical Mod Britànic. Quasi en plena adolescència van ser capaços de fer vibrar un públic entregat, que descobreix en ells els aires musicals més moderns. Nascuts a la tardor de 1981 i només en un any, els Brighton 64 ja omplien les millors sales. Fa 30 anys van ser capaços d’arrossegar a cent mil persones al concert de la Mercè de 1987. A cops de “tumbones” de platja i pedres es van enfrontar Mods i Rockers a Brighton l’any 1964. Res més poètic com una baralla amb música de fons.
Dani Nel.lo
El músic i compositor és l'autèntica reencarnació de l'esperit dels millors saxofonistes dels anys 40 i 50.
Blaumunt
Aquesta setmana 'Músics', el programa musical de La 2 i Ràdio 4, compta amb els Blaumut, que tocaran a la sala El Siglo de Sant Cugat les cançons del seu darrer disc 'Equilibri'.    
Helena Miquel
Aquesta setmana 'Músics', l'espai musical de La 2 i Ràdio 4, té com a protagonista la cantant Helena Miquel, que tocarà en directe a la sala El Siglo de Sant Cugat algunes cançons del seu disc "El sol en la sombra". Helena Miquel és una dona amb el cor dividit en tres: el periodisme, la interpretació i la música. Li piquen l'ullet constantment però ella lluny de resistir-se, es despulla per donar el millor en cada una d'aquestes facetes.  
Las Migas
Aquesta setmana 'Músics', l'espai musical de La 2 i Ràdio 4, té com a protagonista el grup Las Migas, que tocarà en directe a la sala El Siglo de Sant Cugat algunes cançons del seu darrer disc 'Vente conmigo'. Las Migas és un grup de quatre, en qui sembla haver-se inspirat la numerologia per traçar el significat d'aquest número. Els entesos diuen que el 4 és el número que millor representa l'organització, l'estabilitat, la tenacitat i la preocupació pel detall. Justament, els mateixos atributs que defineixen a Las Migas i dels que sempre n'ha parlat la crítica. El seu públic gaudeix amb la sensibilitat que irradia qualsevol de les seves cançons i amb el plaer que dóna saber que ens han cuinat un plat a foc lent, sense presses i amb la intenció que tots els ingredients estiguin presents. L'Alba, la Marta, l'Alicia i la Roser són les cuineres de 'Vente conmigo', un disc que fa aparcar qualsevol cosa pel plaer d'escoltar-les.
Obeses
“Obeses” és un grup descarat i burlesc, amb ganes d’innovar i de convertir la música en una nova experiència. Només en 7 anys han demostrat que la creativitat no té límits i que l’exigència absoluta desemboca, en el seu cas, en petites obres d’art musical que no s’han sentit en lloc. “Obeses” té clar que es vol divertir fent música, però encara més que el públic s’ho ha de passar bé i ho aconsegueixen amb cançons exquisides, aquelles que només poden composar els músics. Goyo Prados parla amb Arnau Tordera
A Contra Blues
Aquesta setmana 'Músics', l'espai musical de La 2 i Ràdio 4, té com a protagonista el grup A Contra Blues, que tocarà en directe a la sala El Siglo de Sant Cugat algunes cançons del seu darrer disc "Hearts and Guts". A Contra Blues és un grup fet a 10 mans que des dels inicis ha lluitat per fer-se un lloc, just i merescut, dins del panorama musical de prestigi. Poc a poc i amb perseverança, Alberto Noel, Héctor Martín, Joan Vigo, Núria Perich i Jonathan Herrero han aconseguit ser una de les bandes de referència del blues i també d’algun altre estil que permet volar als seus fans. Entre d'altres premis, han estat guardonats amb el European Blues Challenge 2014. Músics de carrer en els seus inicis, han acabat conquerint els escenaris cada cop amb més força, tot gràcies als reconeixements que arriben des de milers de quilòmetres de casa, on esmentar a A Contra Blues és parlar de músics.
Maico
Aquesta setmana 'Músics', l'espai musical de La 2 i Ràdio 4, té com a protagonista el grup Maico, que tocarà en directe a la sala El Siglo de Sant Cugat cançons del seu darrer àlbum 'Emotional tourist'. Maico, format per Miguel Barceló, Nito, Emilio Mut, Joan Lluis Caballero i Ángel Ríos, és un grup que sembla haver començat la casa per la teulada i no precisament per haver fet les coses malament. Només amb tres anys sobre els escenaris, Maico ha vist com la crítica i el públic els hi ha regalat les oïdes. Són els fruïts que recullen aquests cinc músics mallorquins que són capaços de crear una cançó en deu minuts, però també en hores, dies i setmanes. Els entesos els col·loquen ja a primera fila, liderant l’escena musical pel davant de molts altres grups i amb una clara projecció internacional. Tota una responsabilitat amb la que només poden els músics.
Màia
Marina Prades i Gus Wallin, veu i ànima de Màia. Un grup que havia de conèixer la Marina per ser com és. Tal com l’estrella, Màia és gegant i omple l’escenari de màgia i colors. Les composicions del Gus, els ritmes càlids i inesperats i la delicadesa de la Marina, dibuixen un grup de mans grans amb les que recullen els seus fruits. De moment en són tres en forma de disc, però de segur arribaran com mínim a 7, com les germanes de Màia… i és que els miracles ambulants i els estels a les butxaques, només pot ser cosa de músics.

Otros programas de entretenimiento >


Otros programas de RTVE >