Close

Mare i fill, societat limitada

'Mare i fill. Societat limitada' és una sèrie de 10 capítols que mostra la relació entre una mare vídua, senyora Mariona (Mary Santpere) i el seu fill solter, Francesc (Enric Majó). Amb ells comparteix protagonisme la minyona, Manolita (Carme Elías).

País: España
Idioma: Español
Contenido: Series
URL: http://www.rtve.es/alacarta/videos/mare-i-fill-societat-limitada/

Episodios disponibles para ver online

capítol 2
La mare i la minyona van a un sex-shop per a comprar-li al seu fill un elixir que el faci desitjar a les dones. Després d'unes quantes dosis el fill creu que és un super home, però no amb la noia que la mare li tenia preparada.
capítol 6
Per estalviar diners, la família decideix passar la setmana santa al xalet que la tia Raquel té a l'Empordà, i allí s'hi presenta un home que s'emporta de festa a la senyora Mariona. Francesc i Manolita la busquen desesperats.
capítol 1
Una mare vídua viu amb el seu fill que és solter. La única preocupació d'aquest són les llengües antigues i la mare intenta per tots els mitjans que s'interessi per les dones, ja que està convençuda que el seu fill sofreix el complexe d'Èdip.
capítol 8
La senyora Mariona evoca la seva joventut. Moments com quan va conèixer el pare del Francesc, quan es va quedar embarassada que aquest la va obligar a casar-se... Un espòs vividor que només feia que treure-li diners.
capítol 9
Una nit s'adonen que Francesc és sonàmbul. Així que decideixen seguir-lo i descobreixen que passa les nits escoltant a una cantant de cabaret, Conchita Bautista. Manolita, la minyona enamorada, decideix seduir a Francesc en un dels seus atacs de somnambulisme.
capítol 7
Francesc i la Manolita continuen buscant a la senyora Mariona que ha desaparegut amb l'amant de la tia Raquel. Quan tornen al xalet se'ls troben a tots junts, inclosa la tia Raquel i comencen a discutir. Però al final es reconcilien tots cantant una havanera.
capítol 5
A Francesc se li apareix l'espectre del seu pare ja mort i aquest té un shock. La senyora Mariona li demana hora a un psicoanalista que resulta ser una dona. Les diferents sessions de la doctora provoquen escenes divertides.
capítol 4
La senyora Mariona decideix organitzar un viatge a Transilvània per a descansar uns dies, cosa que a Francesc no li fa gens de gràcia. Una vegada arriben allà comencen les aventures amb un vampir i d'altres personatges estranys.
capítol 3
Francesc s'enamora d'una soprano i opta per declarar-li el seu amor. Ella el correspon i comença un idil·li que acaba emmalaltint a Francesc. El seu mal no és cap altre que l'amor... En aquest episodi Núria Espert canta amb la veu de Maria Callas i Enric Majó amb la de Jaume Aragall.
Capítol 10
La senyora Mariona, en descobrir l'amor entre Francesc i Manolita, decideix casar-los però la minyona no vol. La visita d'una tia d'Amèrica precipita les coses i qui es casa és la senyora Mariona amb el senyor Riudoms, amic de la família.

Otras series >


Otros programas de RTVE >