Close

Les Guillermines del rei Salomó

Quin és l'enigma que s'amaga darrere de les sobtades desaparicions de l'estrella ? Quin és el paral.lelisme existent entre la llegenda del Dr Jekyll i la nostra estrella? Al llarg dels tretze capítols , Guillermina ens descobrirà el seu secret.

País: España
Idioma: Español
Contenido: Series
URL: http://www.rtve.es/alacarta/videos/les-guillermines-del-rei-salomo/

Episodios disponibles para ver online

Arxiu TVE Catalunya - Les Guillermines del rei Salomó - A Macao quin cacau
En el món de l'espionatge que es desenvolupa a Macao, la nostra vedette aconsegueix els secrets d'armament de dues superpotències.
Arxiu TVE Catalunya - Les Guillermines del rei Salomó - Passion selvàtiques
En un accidentat viatje a la Selva Verge amb el jet del Dr Frankfurtes, l'estrella ha de defensar-se de l'assetjament de les feres i dels tres Tarzan que es troben al seu pas.  
Arxiu TVE Catalunya - Les Guillermines del rei Salomó - La dama i el bergant
Com un nou pigmalió, l'estrella emprèn la reeducació d'un pobre escombriaire. Però no és tan fàcil com sembla i el seu pupil torna als seus orígens  
Arxiu TVE Catalunya - Les Guillermines del rei Salomó - Estudi d'actors, estudi de stars
L'estada de Guillermina en una famosa escola d'actors americana, significa un triomf en la seva carrera artística i la possibilitat de tractar amb figures del cinema.  
Arxiu TVE Catalunya - Les Guillermines del rei Salomó - La bella dorment o the sleeping beaty
L'estrella és picada per la mosca tse-tse que li produeix la malaltia de la son, i només les atencions d'un príncep blau, una mica negre, aconsegueixen salvar-la.
Arxiu TVE Catalunya - Les Guillermines del rei Salomó - Cabaret galàtic
Un bebé que Monsieur Maurice troba a la porta del seu Cabaret és l'inici d'un apassionant viatge de l'estrella i els seus amics al planeta 'Pitu - pitu', on regna el terrible Dj-er i l'emperadriu Kika.  
Arxiu TVE Catalunya - Les Guillermines del rei Salomó - La reina de Saba i els dos mosqueters
Al final de les aventures de Guillermina es descobreix el seu secret de doble personalitat. Però abans, Monsieur i Martinez pretenen arreglar els seus amors mitjançant l'ajuda del savi Salomó.
Arxiu TVE Catalunya - Les Guillermines del rei Salomó - Esgarrapades de pantera
L'estrella necessita els serveis d'un psicoanalista per lliurar-se d'un terrible trauma que la converteix en una ferotge dona - pantera.  
Arxiu TVE Catalunya - Les Guillermines del rei Salomó - Les Vegas i les madures
En un viatge llampec a les hortes, l'estrella es casa i es divorcia diverses vegades descobrint els secrets de l'hampa del joc.  
Arxiu TVE Catalunya - Les Guillermines del rei Salomó - Pasta italiana o els spaghetti de l'amor
Una superproducció cinematogràfica li és oferta a la nostra estrella i l'apassionat romanç que viu es veu amenaçat per una temible vedette siciliana.
Arxiu TVE Catalunya - Les Guillermines del rei Salomó - La nebodeta puritana
El terror s'apodera del Cabaret de Monsieur Maurice quan apareix la seva neboda i s'estableix un duel entre Guillermina i una possible futura estrella.  
Arxiu TVE Catalunya - Les Guillermines del rei Salomó - El secret de la vedette o el xarop miraculós
Quin és l'enigma que s'amaga darrere de les sobtades desaparicions de l'estrella?, quin és el paral·lelisme existent entre la llegenda del Dr. Jekyll i la nostra estrella?. Al llarg dels tretze capítols, Guillermina ens descobrirà el seu secret.
Arxiu TVE Catalunya - Les Guillermines del rei Salomó - Transatlàntic de luxe o una cua de sirenes per a dos mariners
Enmig de l'oceà la superstar viu un accidentat romanç paral·lel amb dos arriscats homes de mar, el capità i el primer oficial. Però el signe fatídic que la persegueix li reserva un tràgic desenllaç.

Otras series >


Otros programas de RTVE >