Close

La Missa

Celebració de l'Eucaristia cada diumenge des dels estudis de TVE-Catalunya, presidida per Mn. Carles Cahuana. Cada setmana hi pren part una coral diferent. Pensat per a les persones amb problemes per sortir de casa, és el programa més antic de la televisió en català.

País: España
Idioma: Español
Contenido: Especiales
Tema: Eventos, Religión
URL: http://www.rtve.es/alacarta/videos/la-missa/

Episodios disponibles para ver online

13/10/2019
06/10/2019
Celebració de la Missa des del Monestir de Sant Domènec, de les Monges Dominiques, a Sant Cugat del Vallès. Presideix la celebració Mn. Carles Cahuana. Amb la Coral Ressò de l’Albada del Pla d’Urgell, dirigida per Maria Neus Ros.
29/09/2019
Celebració de la Missa des del Monestir de Sant Domènec, de les Monges Dominiques, a Sant Cugat del Vallès. Presideix la celebració Mn. Carles Cahuana i concelebra Mn. Xavier Pagès, que interpreta amb llengua de signes. Amb la Coral Font del Fil de Manresa, dirigida per Rosa Maria Ortega Juncosa.
23/09/2019
Celebració de la Missa des del Monestir de Sant Domènec, de les Monges Dominiques, a Sant Cugat del Vallès. Presideix la celebració Card. Joan-Josep Omella, arquebisbe de Barcelona, i concelebren Mn. Carles Cahuana i Mn. Marc Labori. Amb la Coral Híbera Tortosa de Baix Ebre, dirigida per Joan-Ernest Redó.
15/09/2019
Celebració de la Missa des del Monestir de Sant Domènec, de les Monges Dominiques, a Sant Cugat del Vallès. Presideix la celebració Mn. Carles Cahuana. Amb la Coral Art i Joia, de Cadaqués, dirigida per Rosa Amorós.
08/09/2019
Celebració de la Missa des del Monestir de Sant Domènec, de les Monges Dominiques, a Sant Cugat del Vallès. Presideix la celebració Mn. Carles Cahuana. Amb la Coral Harmonia Antoniense, de Sant Antoni de Calonge, dirigida per Adam Torres.
01/09/2019
Celebració de la Missa des del Monestir de Sant Domènec, de les Monges Dominiques, a Sant Cugat del Vallès. Presideix la celebració Mn. Carles Cahuana. Amb el Grup Musical Joves Abril-Maig-Juny de Manlleu, Sant Quirze de Besora i Sant Julià de Vilatorta, dirigit per Lídia Casals i Serra.
25/08/2019
Celebració de la Missa des del Monestir de Sant Domènec, de les Monges Dominiques, a Sant Cugat del Vallès. Presideix la celebració Mn. Carles Cahuana. Amb la Coral Veus Blanques, de Vila-sacra, dirigida per la Rosa Amorós.
18/08/2019
15/08/2019
11/08/2019
04/08/2019
Celebració de la Missa des del Monestir de Sant Domènec, de les Monges Dominiques, a Sant Cugat del Vallès. Presideix la celebració Mn. Carles Cahuana. Amb el Cor Parroquial Santa Maria, de Piera, dirigida per Josep Mata.
28/07/2019
Celebració de la Missa des del Monestir de Sant Domènec, de les Monges Dominiques, a Sant Cugat del Vallès. Presideix la celebració Mn. Carles Cahuana. Amb la Coral el Bell Ressò de la Sagrera de la Parròquia de Crist Rei, de Barcelona, dirigida per Ignasi Miranda.
21/07/2019
Celebració de la Missa des del Monestir de Sant Domènec, de les Monges Dominiques, a Sant Cugat del Vallès. Presideix la celebració Mn. Carles Cahuana. Amb la Coral l'Harmonia del Mil·lenari, de Sant Just Desvern, dirigida per Sílvia Planagumà.
14/07/2019
Celebració de la Missa des del Monestir de Sant Domènec, de les Monges Dominiques, a Sant Cugat del Vallès. Presideix la celebració Mn. Carles Cahuana. Amb la Coral Veus de l'Estany, de Banyoles, dirigida per Carme Cornellà. La Missa 14/07/2019
07/07/2019
Celebració de la Missa des del Monestir de Sant Domènec, de les Monges Dominiques, a Sant Cugat del Vallès. Presideix la celebració Mons. Agustí Cortés, bisbe de Sant Feliu de Llobregat, concelebra Mn. Joan-Pere Pulido, secretari general del Bisbat de Sant Feliu. Amb la Capella de Música Santa Maria, de Mollet del Vallès, dirigida per Pelegrí Bernial. La Missa - 07/07/2019
30/06/2019
Celebració de la Missa des del Monestir de Sant Domènec, de les Monges Dominiques, a Sant Cugat del Vallès. Presideix la celebració Mn. Carles Cahuana. Amb la Coral Bonaire, de la Llar de Jubilats Bonaire de Lleida, dirigida per Gemma Naranjo.
23/06/2019
Celebració de la Missa des del Monestir de Sant Domènec, de les Monges Dominiques, a Sant Cugat del Vallès. Presideix la celebració Mn. Carles Cahuana. Amb la Coral de l'Escola de Música i Cor Parroquial de l'Assumpció, de Gandesa, dirigida per María José Montañés.
16/06/2019
Celebració de la Missa des del Monestir de Sant Domènec, de les Monges Dominiques, a Sant Cugat del Vallès. Presideix la celebració Mn. Carles Cahuana. Amb la Coral del Grup Excursionista i Esportiu Gironí, de Girona, dirigida per Pili Sanz.
09/06/2019
Celebració de la Missa des del Monestir de Sant Domènec, de les Monges Dominiques, a Sant Cugat del Vallès. Presideix la celebració Mn. Carles Cahuana. Amb la Coral de Primària del Col·legi Abat Oliba-Loreto, de Barcelona, dirigida per Míriam Haro.
02/06/2019
Celebració de la Missa des del Monestir de Sant Domènec, de les Monges Dominiques, a Sant Cugat del Vallès. Presideix la celebració Mons. Salvador Giménez Valls, bisbe de Lleida, i concelebra Mn. Carles Cahuana. Amb el Petit Cor de la Catedral de Lleida, dirigit per Joaquim Mesalles.
26/05/2019
Celebració de la Missa des del Monestir de Sant Domènec, de les Monges Dominiques, a Sant Cugat del Vallès. Presideix la celebració Mn. Carles Cahuana. Amb l'Escolania del Temple de la Sagrada Família, de Barcelona, dirigida per Oriol Sánchez.
19/05/2019
Celebració de la Missa des del Monestir de Sant Domènec, de les Monges Dominiques, a Sant Cugat del Vallès. Presideix la celebració Mn. Carles Cahuana. Amb la Coral Cent, del Santuari del Perpetu Socors (Redemptoristes), de Barcelona, dirigida per Joan de la Riba.
12/05/2018
Celebració de la Missa des del Monestir de Sant Domènec, de les Monges Dominiques, a Sant Cugat del Vallès. Presideix la celebració Mons. Joan-Enric Vives, bisbe d'Urgell, i concelebra Mn. Carles Cahuana i Mn. David Codina. Amb la Coral Veus Amigues, de l'Esplai de la Gent Gran de Sant Celoni, dirigida per Adela Vilà.
05/05/2019
Celebració de la Missa des del Monestir de Sant Domènec, de les Monges Dominiques, a Sant Cugat del Vallès. Presideix la celebració Mn. Carles Cahuana. Amb la Coral Aromas del Camino, del Centre Cultural Nostra Senyora de l'Esperança i de la Parròquia de Sant Jaume, de Badalona, dirigida per María Ángeles Figuerola

>


Otros programas de RTVE >