Close

La Missa

Celebració de l'Eucaristia cada diumenge des dels estudis de TVE-Catalunya, presidida per Mn. Carles Cahuana. Cada setmana hi pren part una coral diferent. Pensat per a les persones amb problemes per sortir de casa, és el programa més antic de la televisió en català.

País: España
Idioma: Español
Contenido: Especiales
Tema: Eventos, Religión
URL: http://www.rtve.es/alacarta/videos/la-missa/

Episodios disponibles para ver online

28/04/2019
Celebració de la Missa des del Monestir de Sant Domènec, de les Monges Dominiques, a Sant Cugat del Vallès. Presideix la celebració Mn. Antoni Vadell i concelebra Carles Cahuana. Amb la Coral Gènesis del col·legi Abat Oliba – Loreto, de Barcelona, dirigida per Marta Massegú.
07/04/2019
Celebració de la Missa des del Monestir de Sant Domènec, de les Monges Dominiques, a Sant Cugat del Vallès. Presideix la celebració Mn. Carles Cahuana. Amb la Coral Lo Lliri, de l'Ametlla del Vallès, dirigida per Pere Díez. La Missa - 07/04/2019
31/03/2019
Celebració de la Missa des del Monestir de Sant Domènec, de les Monges Dominiques, a Sant Cugat del Vallès. Presideix la celebració Mn. Carles Cahuana. Amb la Coral del Col·legi Pineda, de l'Hospitalet de Llobregat, dirigida per Mercè Garcia i Noemí Haro. La Missa - 31/03/2019
24/03/2019
Celebració de la Missa des del Monestir de Sant Domènec, de les Monges Dominiques, a Sant Cugat del Vallès. Presideix la celebració Mn. Carles Cahuana. Amb la Coral de l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) la Farga-la Vall, de Sant Cugat del Vallès, dirigida per Marc Alguersuari i coordinada per Arnau Prats Gil. La Missa - 24/03/2019
17/03/2019
Celebració de la Missa des del Monestir de Sant Domènec, de les Monges Dominiques, a Sant Cugat del Vallès. Presideix la celebració Mons. Josep-Àngel Saiz Meneses, bisbe de Terrassa i responsable de Seminaris i Pastoral Vocacional a la Tarraconense, i concelebra Mn. Carles Cahuana i Mn. Manuel Coronado. Amb el Grup de Seminaristes i Joves de la diòcesi de Terrassa, i Hermana Glenda (Glenda Hernández Aguayo), cantautora xilena i consagrada a l'Orde de les Verges a la diòcesi de Terrassa.
10/03/2019
Celebració de la Missa des del Monestir de Sant Domènec, de les Monges Dominiques a Sant Cugat del Vallès. Presideix la celebració el Cardenal Lluís Martínez Sistach, arquebisbe emèrit de Barcelona, i concelebra Mn. Carles Cahuana. Amb la Coral Sant Jaume Apòstol, de Camarles, dirigida per Joan Ernest Redó.
03/03/2019
Celebració de la Missa des del Monestir de Sant Domènec, de les Monges Dominiques a Sant Cugat del Vallès. Presideix la celebració Mn. Carles Cahuana i concelebra Mn. Antoni Reina (consiliari de la Pastoral Familiar de Barcelona). Amb la Coral la Poncella, de Sant Feliu de Codines, dirigida per Mireia Miralles.
24/02/19
Celebració de la Missa des del Monestir de Sant Domènec, de les Monges Dominiques a Sant Cugat del Vallès. Presideix la celebració Mons. Carles Cahuana amb el Grup Coral de Cabra del Camp, Alt Camp, dirigit per Àngel Aguilà
17/02/2019
Celebració de la Missa des del Monestir de Sant Domènec, de les Monges Dominiques a Sant Cugat del Vallès. Presideix la celebració Mn. Carles Cahuana. Amb la Massa Coral de Terrassa, dirigida per Reinaldo Osorio.
10/02/2019
Celebració de la Missa des del Monestir de Sant Domènec, de les Monges Dominiques a Sant Cugat del Vallès. Presideix la celebració Mons. Salvador Cristau, bisbe auxiliar de Terrassa. Concelebra Mn. Carles Cahuana. Amb la Coral del Col·legi del Pinar de Nostra Senyora de Valldoreix, dirigida per Francisco Javier Domínguez.
03/02/2019
Celebració de la Missa des del Monestir de Sant Domènec, de les Monges Dominiques a Sant Cugat del Vallès. Presideix la celebració Mn. Carles Cahuana. Amb la Coral del Club Muntanyenc de Sant Cugat del Vallès, dirigida per Patrik Valls.
27/01/2019
Celebració de la Missa des del Monestir de Sant Domènec, de les Monges Dominiques a Sant Cugat del Vallès. Presideix la celebració Mons. Romà Casanova, bisbe de Vic (responsable de Vida Consagrada a la Tarraconense), concelebra Mn. Carles Cahuana. Amb la Coral del Pla de Santa Maria de l'Alt Camp, dirigida per Esther Martínez.
20/01/2019
Celebració de la Missa des del Monestir de Sant Domènec, de les Monges Dominiques a Sant Cugat del Vallès. Presideix la celebració Mn. Carles Cahuana. Amb la Coral del Club Muntanyenc de Sant Cugat del Vallès, dirigida per Patrik Valls.
13/01/2019
LA_MISSA_13_01_2019
06/01/2019
Celebració de la Missa des del Monestir de Sant Domènec, de les Monges Dominiques a Sant Cugat del Vallès. Presideix la celebració Mn. Carles Cahuana i assisteix com a diaca Mn. Josep Montoya. Amb Ensamble de Cuatros (grup de música veneçolana), de Barcelona, dirigit per Angelina Sanquis
30/12/2018
Celebració de la Missa des del Monestir de Sant Domènec, de les Monges Dominiques a Sant Cugat del Vallès. Presideix la celebració Mn. Carles Cahuana. Amb la coral l'Harmonia del Mil·lenari, de Sant Just Desvern, dirigida per Sílvia Planagumà
23/12/2018
Celebració de la Missa des del Monestir de Sant Domènec, de les Monges Dominiques a Sant Cugat del Vallès. Presideix la celebració Mn. Carles Cahuana. Amb la Coral Sant Jordi, de Prats de Lluçanès, dirigida per l'Anna Gorchs Font.
16/12/2018
Celebració de la Missa des del Monestir de Sant Domènec, de les Monges Dominiques a Sant Cugat del Vallès. Presideix la celebració Mn. Carles Cahuana. Amb el Cor Iubilo, de Sabadell, dirigit per Marc Alguersuari.
09/12/2018
Celebració de la Missa des del Monestir de Sant Domènec, de les Monges Dominiques a Sant Cugat del Vallès. Presideix la celebració Mons. Sergi Gordo (bisbe auxiliar de Barcelona) i concelebra Mn. Carles Cahuana. Amb la Schola Gregoriana de Catalunya, de Barcelona, dirigida per Ramon Vilar Herms.
08/12/2018
Celebració de la Missa des del Monestir de Sant Domènec, de les Monges Dominiques a Sant Cugat del Vallès. Presideix la celebració Mn. Carles Cahuana. Amb la Coral l'Estel de Belles Arts, de Lleida, dirigida per Gemma Naranjo.
02/12/2018
25/11/2018
Celebració de la Missa des del Monestir de Sant Domènec, de les Monges Dominiques a Sant Cugat del Vallès. Presideix la celebració Mn. Carles Cahuana. Amb la Coral la Badalonense, de Badalona, dirigida per Juan Carlos Márquez Carrillo.
18/11/2018
Celebració de la Missa des del Monestir de Sant Domènec, de les Monges Dominiques a Sant Cugat del Vallès. Presideix la celebració Mn. Carles Cahuana. Amb la Coral Tívoli, de Vilafranca del Penedès, dirigida per Gregori Martínez Pérez.
11/11/2018
04/11/2018
Celebració de la Missa des del Monestir de Sant Domènec, de les Monges Dominiques a Sant Cugat del Vallès. Presideix la celebració Mn. Carles Cahuana. Amb la Coral Dolça Catalunya, de Riudoms, dirigida per Betlem Salomó.

>


Otros programas de RTVE >