Close

Doctor Caparrós, medicina general

Aquesta comèdia a la catalana s'enregistrava amb públic al plató i va ser guanyadora d'un premi Ondas. El protagonista, l'humorista Joan Capri, anava acompanyat d'actors com Joan Pera, que feia de nebot, o María Matilde Almendros, que interpretava la seva dona.

País: España
Idioma: Español
Contenido: Series
URL: http://www.rtve.es/alacarta/videos/doctor-caparros-medicina-general/

Episodios disponibles para ver online

Ho has vist? - Dr. Caparrós, metge de poble
'Dr. Caparrós, metge de poble' emès el 23 de novembre de 1982. Era una comèdia televisiva protagonitzada per Joan Capri, Joan Pera, Carme Sansa i Maria Matilde Almendros, gravada amb públic en estudi. Continuació de la sèrie 'Dr. Caparrós, medicina general'. En aquest capítol “A caçar bolets”, tot el poble surt a recollir bolets i vagi on vagi el doctor, li ofereixen bolets.
Ho has vist? - Dr. Caparrós medicina general
'Dr. Caparrós, medicina general' emès el 21 de novembre de 1979, una comèdia televisiva protagonitzada per Joan Capri, Joan Pera, Carme Sansa i Maria Matilde Almendros, gravada amb públic en estudi i que va obtenir el premi Ondas. En aquest capítol titulat "Promoció de la Dona", després del cap de setmana a l'estació d'esquí, perdre la criada i una peixera, l'esposa del doctor es dedica pintar a l'oli. Es presenta una nova criada i la marquesa de Costamar promociona a la dona rica. Totes les situacions es resolen amb frases divertides.
Especial TVE Catalunya - Memòries del doctor Caparrós
'Memòries del doctor Caparrós' és un documental que passa revista a la primera sit-com que es va produir a Espanya, ara fa quaranta anys: 'Doctor Caparrós, medicina general', i a la figura del seu protagonista, l'actor Joan Capri. Capri és considerat com l'actor català de més èxit al segle XX. La sèrie 'Doctor Caparrós, medicina general' es va estrenar a TVE Catalunya el 3 d'octubre de 1979, i va tenir una continuació el 1982 amb el títol 'Doctor Caparrós, metge de poble'. El documental 'Memòries del doctor Caparrós' constata que la sèrie continua molt present en el record de còmics i humoristes catalans com ara Andreu Buenafuente, José Corbacho, Albert Boadella i Manel Lucas. Els actors Joan Pera i Carme Sansa, el últims que queden vius entre els protagonistes de la sèrie, també han desgranat records i anècdotes al documental de TVE Catalunya.
Dr. Caparrós, medicina general - Pluja de malats
El doctor Caparrós rep a la consulta una persona amb un alt càrrec administratiu. 
Arxiu TVE Catalunya - Doctor Caparrós, metge de poble - A caçar bolets
Tot el poble surt a caçar bolets i a tot arreu on va el Dr. Caparrós li ofereixén bolets.
Arxiu TVE Catalunya - Doctor Caparrós, metge de poble - Un dia qualsevol
La dona del Dr. Caparrós cau malalta i el doctor prohibeix l'entrada a tothom, excepte a en Tonet, una presència estranya...
Arxiu TVE Catalunya - Doctor Caparrós, metge de poble - Grans esdeveniments
L'antic ministre que en la sèrie anterior ja vam conèixer, visita el poble de la Vall d'Oliveda. El Dr. Caparrós li ofereix un gran sopar on hi ha unes quantes sorpreses...
Arxiu TVE Catalunya - Doctor Caparrós, metge de poble - Tot va passar a l'escola
La mestre del poble intenta explicar uns problemes de matemàtiques, els nens no l¿entenen.
Arxiu TVE Catalunya - Doctor Caparrós, metge de poble - Sortirem a la televisió
El poble d'Oliveda rep un premi: podrà participar en un concurs a la televisió
Arxiu TVE Catalunya - Doctor Caparrós, metge de poble - Aquí es parla de la mort
Arxiu TVE Catalunya - Doctor Caparrós, metge de poble - Visites d'urgència
El Dr. Caparrós acudeix a una trucada d'urgència del col·legi del poble perquè una nena està molt greu. Es descobreix que tot es deu a un xiclet que menjava la nena.
Arxiu TVE Catalunya - Doctor Caparrós, metge de poble - Qui serà el nou alcalde?
El poble de Vall d'Oliveda es prepara per a escollir el un nou alcalde, i arriba el dia de la votació
Arxiu TVE Catalunya - Doctor Caparrós, metge de poble - Matemàtiques i futbol
El poble de la Vall d'Oliveda demana al Dr. Caparrós que els indiqui un sistema perquè l'equip de futbol del poble guanyi més partits.
Arxiu TVE Catalunya - Doctor Caparrós, metge de poble - La crida
El Dr. Caparrós, en vista de que no té pacients, decideix fer una "crida" per donar a conèixer al poble que hi ha un nou metge
Arxiu TVE Catalunya - Doctor Caparrós, metge de poble - El mal de queixal s'encomana?
La dona del metge pateix un dolor de queixal i al Dr. Caparrós se li ocorre trucar a un amic odontòleg i el convida a dinar
Arxiu TVE Catalunya - Doctor Caparrós, metge de poble - Ja som aquí!
El Dr. Caparrós es trasllada a viure amb la seva esposa a un petit poble. Varies situacions còmiques s'entrellacen. Coincideixen amb un ex pacient i una amiga de la seva esposa.
Dr. Caparrós, medicina general - Mare de Déu, quin pont!
La dona i el nebot del doctor el convencen per a anar un cap de setmana a esquiar; ell vol estar tranquil i anar d'incògnit però les coses passen d'una altra manera.
Dr. Caparrós, medicina general - La visita trenta mil
Amb motiu de la visita del pacient número trenta mil, la senyora Caparrós decideix celebrar una petita festa familiar. I coincidència: la visita és la d'un antic coronel que el doctor va tenir quan estava a milícies.
Dr. Caparrós, medicina general - Alegria, alegria
El doctor rep una pacient que té una malaltia incurable, així que com a bon metge Caparrós desitja que el diagnòstic estigui equivocat.
Dr. Caparrós, medicina general - El dia de Nadal
Durant el Nadal passaran mil peripècies divertides. El nebot del doctor i la infermera Numància s'han promès.
Dr. Caparrós, medicina general - El simpòsium de Madrid
El doctor assisteix a un simpòsium de medicina que se celebra a Madrid i al qual l'acompanya la seva parella. En tornar a casa, la seva dona dóna una festa per a lluir-se davant de les seves amistats.
Dr. Caparrós, medicina general - El divorci del doctor
El matrimoni Caparrós està en crisis i la separació és imminent, però arriben a la conclusió que la cosa no és tan greu.
Dr. Caparrós, medicina general - El doctor està malalt
El doctor agafa una grip molt forta i, mentre, el seu nebot atendrà al consultori.
Dr. Caparrós, medicina general - L'arribada del cosí Miquel
L'arribada d'un parent del doctor que ve des de Bolívia és una gran sorpresa que trastoca la vida de la parella.
Dr. Caparrós, medicina general - Un ministre ha demanat hora
Al doctor no li queda més remei que viatjar a Madrid, ja que un ex ministre ha sol·licitat els seus serveis. La seva dona el trobarà a faltar.

Otras series >


Otros programas de RTVE >