Close

A Lest del Besòs

Sèrie d'humor que tracta el dia a dia d'una família del Besòs. La particularitat de la sèrie és que el capítol sempre s'acaba amb la presència d'algun actor convidat que, en la ficció, és segrestat i portat a casa on se li donaran tota mena d'atencions.

País: España
Idioma: Español
Contenido: Infantil
URL: http://www.rtve.es/alacarta/videos/a-lest-del-besos/

Episodios disponibles para ver online

Arxiu TVE Catalunya - A l'est del Besòs - Capítol VI: M'agrades perque em recordes l'amor etern
Sèrie d'humor que tracta el dia a dia d'una família del Besòs. La particularitat de la sèrie és que el capítol sempre s'acaba amb la presència d'algun actor convidat que, en la ficció, és segrestat i portat a casa on se li donaran tota mena d'atencions. Aquest és el capítol número 6 de 12 i es titula "M'agrades perque em recordes l'amor etern". La producció és de l'any 1988 i es va emetre un diumenge 01 de maig d'aquest mateix any per la 2 de TVE. Sèrie dirigida per Àngel Alonso i interpretada per actors com Joan Borràs, Elisenda Ribas, Anna Lizaran, Anna Rovira o Joan Teixidor. En aquesta ocasió l'artista convidada és Empar Moreno.
Arxiu TVE Catalunya - A l'est del Besòs - Capítol XII: Tancat en negre
Sèrie d'humor que tracta el dia a dia d'una família del Besòs. La particularitat de la sèrie és que el capítol sempre s'acaba amb la presència d'algun actor convidat que, en la ficció, és segrestat i portat a casa on se li donaran tota mena d'atencions. Aquest és el capítol número 12 de 12 i es titula "Tancat en negre". La producció és de l'any 1988 i es va emetre un diumenge 7 d'agost d'aquest mateix any per la 2 de TVE. Sèrie dirigida per Àngel Alonso i interpretada per actors com Joan Borràs, Elisenda Ribas, Anna Lizaran, Anna Rovira o Joan Teixidor. En aquesta ocasió l'artista convidada és Mimi Pompon.
Arxiu TVE Catalunya - A l'est del Besòs - Capítol XI: Medicina natural
Sèrie d'humor que tracta el dia a dia d'una família del Besòs. La particularitat de la sèrie és que el capítol sempre s'acaba amb la presència d'algun actor convidat que, en la ficció, és segrestat i portat a casa on se li donaran tota mena d'atencions. Aquest és el capítol número 11 de 12 i es titula "Medicina natural". La producció és de l'any 1988 i es va emetre un diumenge 31 de juliol d'aquest mateix any per la 2 de TVE. Sèrie dirigida per Àngel Alonso i interpretada per actors com Joan Borràs, Elisenda Ribas, Anna Lizaran, Anna Rovira o Joan Teixidor. En aquesta ocasió l'artista convidadat és Fakir Kirman.
Arxiu TVE Catalunya - A l'est del Besòs - Capítol X: Gasos lacrimògens
Sèrie d'humor que tracta el dia a dia d'una família del Besòs. La particularitat de la sèrie és que el capítol sempre s'acaba amb la presència d'algun actor convidat que, en la ficció, és segrestat i portat a casa on se li donaran tota mena d'atencions. Aquest és el capítol número 10 de 12 i es titula "Gasos lacrimògens". La producció és de l'any 1988 i es va emetre un diumenge 17 de juliol d'aquest mateix any per la 2 de TVE. Sèrie dirigida per Àngel Alonso i interpretada per actors com Joan Borràs, Elisenda Ribas, Anna Lizaran, Anna Rovira o Joan Teixidor. En aquesta ocasió l'artista convidat és Constantino Romero.
Arxiu TVE Catalunya - A l'est del Besòs - Capítol IX: Noces de vi
Sèrie d'humor que tracta el dia a dia d'una família del Besòs. La particularitat de la sèrie és que el capítol sempre s'acaba amb la presència d'algun actor convidat que, en la ficció, és segrestat i portat a casa on se li donaran tota mena d'atencions. Aquest és el capítol número 9 de 12 i es titula "Noces de vi". La producció és de l'any 1988 i es va emetre un diumenge 26 de juny d'aquest mateix any per la 2 de TVE. Sèrie dirigida per Àngel Alonso i interpretada per actors com Joan Borràs, Elisenda Ribas, Anna Lizaran, Anna Rovira o Joan Teixidor. En aquesta ocasió l'artista convidat és Joan Monleón.
Arxiu TVE Catalunya - A l'est del Besós - Capítol VIII: Depressió sobre la mediterrània
Sèrie d'humor que tracta el dia a dia d'una família del Besòs. La particularitat de la sèrie és que el capítol sempre s'acaba amb la presència d'algun actor convidat que, en la ficció, és segrestat i portat a casa on se li donaran tota mena d'atencions. Aquest és el capítol número 8 de 12 i es titula "Depressió sobre la mediterrània". La producció és de l'any 1988 i es va emetre un diumenge 15 de maig d'aquest mateix any per la 2 de TVE. Sèrie dirigida per Àngel Alonso i interpretada per actors com Joan Borràs, Elisenda Ribas, Anna Lizaran, Anna Rovira o Joan Teixidor. En aquesta ocasió l'artista convidat és Juanjo Puigcorbé.
Arxiu TVE Catalunya - A l'est del Besòs - Capítol VII: Escurar l'os
Sèrie d'humor que tracta el dia a dia d'una família del Besòs. La particularitat de la sèrie és que el capítol sempre s'acaba amb la presència d'algun actor convidat que, en la ficció, és segrestat i portat a casa on se li donaran tota mena d'atencions. Aquest és el capítol número 7 de 12 i es titula "Escurar l'os". La producció és de l'any 1988 i es va emetre un diumenge 08 de maig d'aquest mateix any per la 2 de TVE. Sèrie dirigida per Àngel Alonso i interpretada per actors com Joan Borràs, Elisenda Ribas, Anna Lizaran, Anna Rovira o Joan Teixidor. En aquesta ocasió l'artista convidat és Enric Major.
Arxiu TVE Catalunya - A l'est del Besòs - Capítol V: Els secrets de l'àvia
Sèrie d'humor que tracta el dia a dia d'una família del Besòs. La particularitat de la sèrie és que el capítol sempre s'acaba amb la presència d'algun actor convidat que, en la ficció, és segrestat i portat a casa on se li donaran tota mena d'atencions. Aquest és el capítol número 5 de 12 i es titula "Els secrets de l'àvia". La producció és de l'any 1988 i es va emetre un diumenge 17 d'abril d'aquest mateix any per la 2 de TVE. Sèrie dirigida per Àngel Alonso i interpretada per actors com Joan Borràs, Elisenda Ribas, Anna Lizaran, Anna Rovira o Joan Teixidor. En aquesta ocasió l'artista convidadad és Rosa Maria Sardà.
Arxiu TVE Catalunya - A l'est del Besòs- Capítol IV: Posar-se a parir
Sèrie d'humor que tracta el dia a dia d'una família del Besòs. La particularitat de la sèrie és que el capítol sempre s'acaba amb la presència d'algun actor convidat que, en la ficció, és segrestat i portat a casa on se li donaran tota mena d'atencions. Aquest és el capítol número 4 de 12 i es titula "Posar-se a parir". La producció és de l'any 1988 i es va emetre un diumenge 10 d'abril d'aquest mateix any per la 2 de TVE. Sèrie dirigida per Àngel Alonso i interpretada per actors com Joan Borràs, Elisenda Ribas, Anna Lizaran, Anna Rovira o Joan Teixidor. En aquesta ocasió l'artista convidat és Joan Pera.   
Arxiu TVE Catalunya - A l'est del Besòs - Capítol III: L'embargament
Sèrie d'humor que tracta el dia a dia d'una família del Besòs. La particularitat de la sèrie és que el capítol sempre s'acaba amb la presència d'algun actor convidat que, en la ficció, és segrestat i portat a casa on se li donaran tota mena d'atencions. Aquest és el capítol número 3 de 12 i es titula "L'embargament". La producció és de l'any 1988 i es va emetre un diumenge 03 d'abril d'aquest mateix any per la 2 de TVE. Sèrie dirigida per Àngel Alonso i interpretada per actors com Joan Borràs, Elisenda Ribas, Anna Lizaran, Anna Rovira o Joan Teixidor. En aquesta ocasió l'artista convidada és Guillermina Mota.
Arxiu TVE Catalunya - A l'est del Besòs - Capítol II: Si ho arriba a saber, no ve
Sèrie d'humor que tracta el dia a dia d'una família del Besòs. La particularitat de la sèrie és que el capítol sempre s'acaba amb la presència d'algun actor convidat que, en la ficció, és segrestat i portat a casa on se li donaran tota mena d'atencions. Aquest és el capítol número 2 de 12 i es titula "Si ho arriba a saber, no ve". La producció és de l'any 1988 i es va emetre un diumenge 27 de març d'aquest mateix any per la 2 de TVE. Sèrie dirigida per Àngel Alonso i interpretada per actors com Joan Borràs, Elisenda Ribas, Anna Lizaran, Anna Rovira o Joan Teixidor. En aquesta ocasió l'artista convidat és Jord Hurtado.
Arxiu TVE Catalunya - A l'est del Besòs - Capítol I: Horitzons nupcials
Sèrie d'humor que tracta el dia a dia d'una família del Besòs. La particularitat de la sèrie és que el capítol sempre s'acaba amb la presència d'algun actor convidat que, en la ficció, és segrestat i portat a casa on se li donaran tota mena d'atencions. Aquest és el capítol número 1 de 12 i es titula "Horitzons nupcials". La producció és de l'any 1988 i es va emetre un diumenge 20 de març d'aquest mateix any per la 2 de TVE. Sèrie dirigida per Àngel Alonso i interpretada per actors com Joan Borràs, Elisenda Ribas, Anna Lizaran, Anna Rovira o Joan Teixidor. En aquesta ocasió l'artista convidat és Paco Moran.

Otros programas infantiles >


Otros programas de RTVE >