Close

06/01/2019 - "El trasllat de la Bruixa Avorrida"

Canal: TV3 (Cataluña)
Programa: La Bruixa Avorrida
Título: 06/01/2019 - "El trasllat de la Bruixa Avorrida"
Descripcion: A l'Avorrida, encara que sigui capaç de fer tota mena de bruixeries, no sempre li surten bé tots els negocis. Ho saps que una vegada va perdre el castell en una partida de cartes?
Fecha publicación: 06-01-2019

URL:
http://www.ccma.cat/tv3/super3/bruixa-avorrida/la-bruixa-avorrida/video/5596535/

Otros vídeos de La Bruixa Avorrida en TV3 (Cataluña)

28/05/2004 - "La Bruixa Avorrida i l'ordinador"
Ho saps que una vegada la Bruixa Avorrida va tenir molts problemes amb un robordinador? A l'Avorrida no li agrada que la controlin i que li vagin al darrere. Arriba un moment que se'n cansa, i llavors passa el que passa...
27/05/2004 - "El jardí de la bruixa"
L'Avorrida s'ha apuntat a un concurs de jardineria i ha decidit arreglar el jardí del seu castell. Però als jardins, encara que no es vegi, hi viuen molts animalons. I aquests animalons, de vegades, poden fer molt la punyeta...
26/05/2004 - "Les visions de la Bruixa Avorrida"
L'Avorrida sempre ha estat molt emprenedora a l'hora de muntar negocis. Avui, però, en muntarà un que li anirà com l'anell al dit: es dedicarà a endevinar el futur a la gent. Ho té molt fàcil, oi? O no...?
25/05/2004 - "El príncep i la granota"
La Bruixa Avorrida, quan s'ho proposa, pot aconseguir el que faci falta. I sinó, mira com va ajudar el rei de les conserves de tomàquet!
24/05/2004 - "La fira de bruixeria"
De vegades l'Avorrida també ha fet el ridícul, com tothom. Però la vegada que va quedar més en evidència va ser el cop que va anar a un congrés de bruixeria que se celebrava a Nova York. Si vols fer-te un fart de riure, no t'ho perdis.
21/05/2004 - "El diploma de la Bruixa Avorrida"
L'Avorrida també va anar a l'escola, encara que et costi de creure. I també feia examens. Fins i tot es va diplomar! Ara bé, no vulguis saber la de trampes que va arribar a fer per treure's el diploma!
20/05/2004 - "El tresor del senvapic"
L'Avorrida sempre n'ha de fer alguna per no avorrir-se. Avui, doncs, intentarà rescatar el tresor d'un vaixell que fa molts anys que està enfonsat. Però, on és exactament, el vaixell? I el tresor, existeix realment?
19/05/2004 - "La Bruixa Avorrida a l'edat mitjana"
Ho saps que hi ha animals i flors que ja no existeixen? Concretament, hi ha una flor que només va existir a l'Edat Mitjana. Una flor que a l'Avorrida li agrada molt. I si cal, és capaç de viatjar fins a l'Edat Mitjana per aconseguir-la.
18/05/2004 - "El secret del vampir"
Avui l'Avorrida ha fet un pastís que està per llepar-s'hi els dits! Sense saber com, però, algú l'hi ha fet una queixalada. Qui deu haver estat? Això s'ha d'investigar a fons! Què et sembla, que acabarà descobrint-ho, o no?
17/05/2004 - "El misteri dels llençols blancs"
Ja deus saber que l'Avorrida, quan s'hi posa, és molt bona investigadora. Evidentment! Amb la de trucs i encanteris que sap fer! Avui intentarà enxampar el lladre de llençols d'un hotel d'Escòcia.
14/05/2004 - "L'esquelet justicier"
L'Esquelet, l'amic de la Bruixa Avorrida, abans era un heroi. Ara, però, ja no hi confia ningú. Avui l'Avorrida aconseguirà que l'Esquelet es torni a sentir útil. Com s'ho farà? No t'ho perdis i ho sabràs.
13/05/2004 - "La bruixa juràssica"
L'Avorrida ha viscut aventures a totes les èpoques, però cap de tan antiga com la vegada que un dinosaure se la va endur, ni més ni menys, que a l'època de Cromanyó, per això es va convertir en la Bruixa Juràssica.