Close

!: Sense normes 3 de març de 2017

Canal: betevé
Programa: Oh My Goig
Título: !: Sense normes 3 de març de 2017
Descripcion:
Fecha publicación: 03-03-2017

URL:
https://beteve.cat/oh-my-goig/oh-my-goig-sense-normes/

Otros vídeos de Oh My Goig en betevé

Resum de la temporada 2 de juliol de 2018
Educació sexual = reproducció + prevenció…? Ja està? De debò? OMG! També és parlar de plaer, d’emocions, de drets i llibertats… ‘Oh my goig’ és un espai educatiu pensat per informar, sensibilitzar i responsabilitzar els adolescents (i no tan adolescents) sobre la sexualitat.
Si no vols estar amb mi (tot el temps) és perquè no m’estimes 25 de juny de 2018
Educació sexual = reproducció + prevenció…? Ja està? De debò? OMG! També és parlar de plaer, d’emocions, de drets i llibertats… ‘Oh my goig’ és un espai educatiu pensat per informar, sensibilitzar i responsabilitzar els adolescents (i no tan adolescents) sobre la sexualitat.
!: Si tinc parella, no puc sentir atracció sexual per ningú més 18 de juny de 2018
!: Si et controla és perquè t’estima 11 de juny de 2018
!: Per poder-te enrollar amb una noia, li has d’insistir 4 de juny de 2018
!: Només hi ha una manera de ser lesbiana i de ser trans 27 de maig de 2018
!: Quan et tiren floretes és perquè volen fer-te sentir bé 20 de maig de 2018
És fàcil reconèixer si una noia és lesbiana, o un noi és gai 14 de maig de 2018
De veritat pensem que el comportament de la gent o la roba que vesteix marquen les preferències sexuals? Les aparences no són sempre el que semblen! Amb la col·laboració dels joves de l’Institut Josep Serrat i Bonastre desmuntem la creença que és fàcil reconèixer si una noia és lesbiana o si un noi és gai.
!: Les noies no tenen fantasies sexuals perquè són menys sexuals que els nois 6 de maig de 2018
!: I ara què? 30 de març de 2017
!: Em cuido, et cuides i em cuides. 24 de març de 2017
La sexualitat també és prevenir per evitar un embaràs no planificat o una infecció de transmissió sexual. En aquest capítol explorem totes les formes de prevenció que actualment hi ha i us donem consells útils per posar en pràctica l’autocura.
!: Només amb el flow? 17 de març de 2017
Confiem excessivament en el ‘flow’? De vegades ens relacionem sense parlar massa del que volem i del que no?
!: Pràctiques Sexuals 9 de març de 2017
LGTB, transgènere, transsexual, … Saps què signifiquen? 2 de març de 2017
Al proper ‘Oh My Goig!’ parlarem de la diversitat sexual i de gènere. ‘OMG!’ és un espai educatiu pensat per informar, sensibilitzar i responsabilitzar els adolescents (i no tan adolescents) sobre la sexualitat. Amb la Noe Elvira, del Centre Jove d’Anticoncepció i Sexualitat (CJAS- APFCiB) aprendrem a gaudir d’una vida sexual positiva, responsable i lliure.
Vols guanyar una samarreta de la @lola.vendetta pel dia de la dona? 27 de febrer de 2017
Oh my goig és un espai educatiu pensat per informar, sensibilitzar i responsabilitzar els adolescents (i no tan adolescents) sobre la sexualitat. Amb la Noe Elvira, del Centre Jove d’Anticoncepció i Sexualitat (CJAS- APFCiB) aprendrem a gaudir d’una vida sexual positiva, responsable i lliure.
!: Els nostres cossos 24 de febrer de 2017
!: El plaer 17 de febrer de 2017
Quins són els ingredients del plaer sexual? Per què de vegades l’aconseguim i de vegades no, si fem les mateixes pràctiques? Quins són els punts de major plaer del nostre cos? No et perdis el tercer episodi d’Oh My Goig, de ben segur el disfrutaràs.
!: Desmuntant el sistema sexe / gènere 10 de febrer de 2017
Tractem diferent als nens de les nenes ja des de petits? Quins missatges rebem segons el genitals amb què naixem? D’això i molt més parlarem al proper programa d’Oh My Goig.
Betevé estrena ‘Oh my goig!’, un programa sobre sexualitat per a joves 3 de febrer de 2017
Amb el programa ‘Oh My Goig!’ (OMG!), betevé fa una crida al públic adolescent per abordar la sexualitat.
!: Sexualitat!! 3 de febrer de 2017
Què és la SEXUALITAT? Follar és sinònim només el coit entre un noi i una noia? Para molta atenció a totes les pràctiques, orientacions i conceptes que t’explica la NOE ELVIRA (CJAS) per aprendre a viure la sexualitat en positiu. També descobrim què pensen els i les adolescents de l’Escola Institut Turó de Roquetes sobre …
!: A+ relacions sexuals, + risc de pillar una ITS 29 d'abril de 2018
!: La penetració és la millir pràctica sexual 22 d'abril de 2018
Quan parlem de pràctiques sexuals, és molt important parlar del plaer. Sovint ens trobem que la penetració és considerada la millor pràctica sexual. De veritat és la més plaent? Aquest mite és el que desmentim en el capítol 3 del programa, on explorem altres pràctiques sexuals i tots aquells tabús que encara ens trobem al …
Si no sents gelosia, no estàs enamorada 16 d'abril de 2018
A l’’Oh my goig’ seguim desmuntant mites! En aquest capítol parlem de la gelosia i treballem allò que haureu escoltat tantes vegades de si no sents gelosia és que no estàs enamorada. De veritat? Amb la Noe veurem que no és pas així i que la comunicació dins de la parella és el que realment …
Mite 1: La sexualitat de noies i nois és diferent 9 d'abril de 2018
En temes de sexe, les noies són més complexes i els nois, en canvi, sempre estan a punt. De debò? Estrenem la nova temporada d’’Oh my goig’ desmentint aquest mite! A la segona temporada treballarem els mites més habituals de la sexualitat, aquells que totes hem escoltat més d’una vegada. I comencem pel de: La …
!: Resum de la temporada 27 d'abril de 2017