Close

Un drama total d'illa

T'imagines 22 adolescents de ciutat que no tenen res en comú convivint 8 setmanes en el campament d'estiu més atrotinat i més ronyós dels boscos d'Ontario? T'imagines que, a sobre, es tracti d'un "reality show" amb reptes tan esbojarrats com ara llançar-se d'un penya-segat dins d'un llac ple de taurons? "Un drama total d'illa" transporta la realitat i la comèdia a un altre nivell!

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Sociedad
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/drama-total-illa/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

16/01/2019 - "De qui et pots fiar? (capítol 11)"
Els productors han decidit que la millor manera de resoldre les friccions internes dels equips és explotar la seva part còmica. Per això el repte d'aquesta setmana es basarà a consolidar la confiança. Hi haurà tres grans proves que hauran de completar dos o més membres de cada equip. La primera serà una aventura extrema d'escalada lliure. No et perdis les altres!
15/01/2019 - "Si no aguantes la pressió (capítol 10)"
Avui els campistes posaran a prova les seves ments, el treball en equip i les habilitats a la cuina. Hauran de fer un àpat de tres plats i el serviran a en Chris perquè el jutgi. Els guanyadors tindran una recompensa; els perdedors, enviaran algú a casa. Per trencar la ratxa de derrotes, la Heather assumirà el lideratge del seu equip. Avui n'hi haurà per llepar-se'n els dits!
15/01/2019 - "Els caçadors de cérvols (capítol 9)"
Avui arriba el repte més extrem i impactant que s'hagi vist fins ara! Un repte de supervivència, amb caçadors i caçats! Per cert, no et perdis la lluita a mort pel lideratge entre les femelles dels Gòfers! Avui la Leshawna, la Lindsay i la Beth s'ataquen entre elles! Els Gòfers continuen tenint les de perdre. Es poden refer, o ja està segellat, el seu destí?! Aviat ho sabrem!
16/01/2019 - "Instrucció bàsica"
Avui els onze campistes supervivents hauran de passar pel brutal campament del Cap Suprem Hatchet, que té ordres de fer que tots els concursants desertin del campament, menys un. L'últim que resisteixi guanya la immunitat per al seu equip. Només dormiran i menjaran quan el Cap Suprem ho ordeni... Per cert, avui la Courtney ens deixarà a tots bocabadats!
14/01/2019 - "Amb l'aigua al coll! (capítol 8)"
El repte d'avui és una travessa amb canoa fins a la funesta "Illa del Ossos". El primer equip que arribi a la platja del campament aconseguirà la immunitat. Això sí, segons la llegenda, si t'endús alguna cosa de l'illa, estàs maleït per sempre! Ah! I no t'ho perdis! Avui en Cody li tira els trastos a la Gwen... unes vuitanta vegades!
14/01/2019 - "El factor fòbia (capítol 7)"
Avui els concursants es veuran obligats a vèncer les seves pors més profundes i més fosques. N'hi haurà més d'un que sorprendrà tothom, però vols dir que serà capaç de plantar cara a la gallina, en Tyler? O es descobrirà que és ell, el gallina?! El que està clar és que el repte d'avui és de por! Comença a tremolar! Els campistes ja s'estan escagarrinant!
10/01/2019 - "La natura no és tan genial (capítol 6)"
Avui els campistes posaran a prova les seves tècniques de supervivència passant la nit acampats al bosc. En Duncan n'explicarà una de fantasmes i l'Izzi farà una broma als Gòfers disfressant-se d'ós. Ves que no n'aparegui un de veritat i s'hagin de passar tota la nit dalt d'un arbre! Qui serà el següent que farà el passeig pel moll fet pols?! Avui ho sabrem!
10/01/2019 - "Drama 101 (capítol 5)"
Les Perques Assassines han posat fi a la penosa ratxa de derrotes contra els Gòfers Xiscladors, però aquesta setmana un altre repte enviarà un altre campista a fer un creuer fins a Vila-fracàs. Qui serà?! La que és segur que passarà vergonya és la Gwen. La Heather li ha trobat el diari secret i el pensa llegir davant de tothom! Per cert, avui hi ha concurs de talents!

Otros programas de reportajes >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >