Close

La nostra gent

La sèrie documental 'La nostra gent', emés a la Segona cadena el 31 de març del 1983. Dirigit per Manuel Ibáñez Escofet, realitzat per Josep Sardà Prat, amb edició de Vladimir de Semir i l'assessorament de Josep Maria Ainaud de Lasarte.

País: España
Idioma: Español
Contenido: Reportajes
Tema: Sociedad
URL: http://www.rtve.es/alacarta/videos/la-nostra-gent/

Episodios disponibles para ver online

Arxiu TVE Catalunya - La nostra gent - Antoni Rovira i Virgili
Programa dirigit i presentat per Manuel Ibáñez Escofet amb realització de Josep Sardà i Prat, assessorament de Josep Maria Ainaud de Lasarte i edició de Vladimir de Semir. Documental biogràfic sobre Antoni Rovira i Virgili, escriptor, historiadio i polític nacionalista (Tarragona 1882 - Perpinyà 1949)
Arxiu TVE Catalunya - La nostra gent - Francesc Vidal i Barraquer
Programa dirigit i presentat per Manuel Ibáñez Escofet amb realització de Josep Sardà i Prat, assessorament de Josep Maria Ainaud de Lasarte i edició de Vladimir de Semir. Documental biogràfic sobre Francesc Vidal i Barraquer (Cambrils, Baix Camp, 1868 - Friburg, Suïssa, 1943) fou bisbe de Solsona, arquebisbe de Tarragona i cardenal.
Arxiu TVE Catalunya - La nostra gent - Jaume Vicens Vives
Programa dirigit i presentat per Manuel Ibáñez Escofet amb realització de Josep Sardà i Prat, assessorament de Josep Maria Ainaud de Lasarte i edició de Vladimir de Semir. Documental biogràfic sobre Jaume Vicens Vives, historiador (Girona 1910 - Lió 1960)

Otros programas de reportajes >


Otros programas de RTVE >